Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Daha "insani" bir OLED TV! Daha "insani" bir fiyata dev ekranlı, kavisli bir TV hayali kuranlar... Hayaliniz gerçek oldu!
Google, Bing'i hiç "takmıyor! Google, en büyük rakibi olarak bilinen Bing'i "takmadığını" böyle gösterdi; gerçek rakibini açıkladı DergiBurada Doğan Burda Dergi bünyesinde bulunan onlarca dergiyi "DergiBurada" uygulamasında bulabilirsiniz.
Cyanogenmod'a kötü haber! Eğer siz de bir Cyanogenmod kullanıcısıysanız, bu haber sizi hiç mutlu etmeyecek! Google DNS fena çöktü! Google'ın Public DNS sunucuları hacker kurbanı oldu; internet büyük darbe yedi! Calc XT Gelişmiş özelliklere sahip ve zekice tasarlanmış bu hesap makinesi mutlaka işinize yarayacak. Dosya ekleme dönemi bitiyor! Microsoft'un yeni sistemi tutarsa, artık e-postalara dosya eklememiz gerekmeyecek! Emma Watson yakıyor! Bu sahte Emma Watson videosu, "fazla merak iyi değildir" sözünün en güzel kanıtı olsa gerek! Kablosuz hızını beşe katlıyor Samsung, kablosuz bağlantı hızını beşe katlamanın yolunu buldu: 802.11ad... Find My Car Yabancı bir mühitte park ettiğinizde otomobilinizi hangi sokağa park ettiğinizi unutabilirsiniz. Hepsi elinizin altında! iOS 8'de, sık konuştuğunuz favori kontaklarınızı "Bugün" ekranına eklemek, işte bu kadar kolay! Dönüşü "muhteşem" oldu! Sadece birkaç ay önce pek çok Android'i vuran tehlike geri döndü; hem de artık çok daha saldırgan! Android'de 64-bit heyecanı! Google, Android uygulamalarını 64-bit'e geçirmek için en ciddi adımlarından birini daha attı! EyeTry Göz problemleri ilerlemeden müdahale etmek için erken teşhis büyük önem taşıyor. Dünden bugüne Google Nexus! Android'in Nexus modelleri durduk yere efsane olmadı. İşte "Google'dan torpilli" tüm Nexus modelleri
Forum