Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Samsung'ları rehin alıyorlar! Samsung telefonlardaki bu özellik, kullanıcıların canını yakıyor; hacker'ların ağzını sulandırıyor!
Marka farklı; telefon aynı! Bu telefonu ilk kez görmüyorsunuz. Ama üzerindeki markayı daha önce hiç görmediniz! Turk Telekom WiRO Yurt dışında aramalarınızı Turkiye'deki ev telefonu tarifesiyle yapabilmenizi sağlayan uygulama
Anti-Facebook büyüyor! Ekranı reklama boğan Facebook'a "reklamsız alternatif" olarak kuruldu; bakın nereden nereye geldi... CyanogenMod'dan dev adım! CyanogenMod'un mimarı Cyanoger, kullanıcıları için dev bir adım daha attı! MS, Android'e sızıyor! Microsfot, Android'li telefonlara sızma planının son adımını, işte bu uygulama ile attı! Mobil Kaza Tutanağı Bir trafik kazası sonrası tutanak zorunluluğunu mobil uygulama ile gerçekleştirebilirsiniz. Samsung, tatlı rüyadan uyandı Samsung'un açıkladığı rakamlar, Koreli dev için işlerin iyi gitmediğini gösteriyor! Çalıntı mı; değil mi? İnternet dünyasında çok sık karşılaştığımız "bizden çaldınız" iddiası, bu kez Facebook'u vurdu! Deprem Bilgi Sistemi BÜ, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından geliştirilmiş bir uygulama Microsoft PowerPoint for iPad iPad ile etkileyici sunumlar hazırlarken Microsoft'un bu uygulaması işinizi kolaylaştıracak. Dokunmatik ekranın yükselişi Dokunmatik ekranlar bugüne bir anda gelmediler. İşte dünyayı değiştiren ekranların evrimi! Lezzet: Yemek Tarifleri Lezzet dergisinin iPad uygulaması sayesinde mutfakta harikalar yaratmak mümkün. Windows 10'u nereye kurduk? Windows 10'un önizleme sürümünün en çok hangi sisteme kurulduğu açıklandı! Son durum, haberimizde... Android cebiniz ona emanet! Android'li telefonunuzun arkanızdan iş çevirmesini istemiyorsanız, bu uygulama tam size göre!
Forum