Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Ucuz OLED TV başka bahara! OLED ekranlı TV'lerin ucuz fiyatlarla evlerine girmesini bekleyenlere, Samsung'dan kötü haber geldi!
Inbox by Gmail Gmail'in yeni uygulaması Inbox, e-posta kutusu deneyimini zenginleştiriyor. Eşini ikna edemeyen CEO! BlackBerry'nin CEO'sundan, ikna edemediği eşi ve Samsung telefonu hakkında güldüren açıklamalar!
Nesine İddaa oyuncularının işini kolaylaştıran Nesine.com servisinin mobil uygulaması hizmetinizde Yeni Firefox'a yeni düğme! Firefox, henüz yayınlanan yeni sürümünde önemli bir yeniliğe daha imza attı! iPhone'da bir büyük açık daha Android'in artık alıştığı güvenlik açıkları, şimdi de iPhone'u vuruyor! İşte iPhone'un yeni belası. Darknet'e büyük darbe! Darknet, yani karanlık işlerin döndüğü "karanlık internet" tarihinin en büyük darbesini yedi! Focus+ Çalışmak için biraz odaklanmaya ihtiyacınız olduğunuzda iPhone'nunuz yardımınıza koşacak. Logolardaki gizli mesajlar Her gün karşımıza çıkan dev markaların logolarındaki gizli mesajları hiç fark ettiniz mi? XP'ye kızdı, Apple'a geçti! Windows XP'li sunucuları hack'lenen dev şirket, çözümü komple Apple'ın Mac'lerine geçmekte buldu! Google neyin peşinde? Tüm kişisel bilgilerimizi ele geçiren Google, şimdi çok farklı bir şeyleri de ele geçirmenin peşinde Yandex.Navigator Türkiye kara yollarını hatta sokak aralarını bile anı anına takip eden harika bir uygulama Yeni Motorola böyle olacak! Lenovo tarafından satın alınan cep devi Motorola'nın bir sonraki bombası, internette göründü! Artık onlara mahkum değiliz! Windows 10'da görev çubuğuna yapışan ve kaldırılamayan bu 2 simge, artık orada olmaz zorunda değil! Sesli Arama iPhone'nunuzdaki kontakları, ses komutuyla aramak için bu uygulama yardımcınız olacak
Forum