Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
iPhone'u bekleyen büyük düşüş 2015, Apple ve iPhone için büyük bir düşüşe mi sahne olacak? İşte Apple'ın keyfini kaçıracak iddia!
Chrome'da büyük değişim! Google'ın Chrome için verdiği radikal karar, pek çok eklenti için büyük değişim anlamına geliyor! Su Terazisi Bir gün herkesin su terazisine ihtiyaç duyacağı bir dünyada yaşadığımızı unutmayın
Şifrelerinize göz kulak olun! Citadel isimli sinsi zararlı, bir taşla iki değil, belki de onlarca kuşu vurmak için pusuda! MP3 güzel ama... MP3 ve müzik CD'si arasındaki ses kalitesi farkını hiç hissettiniz mi? Bu test, size hissettirecek! Önlerine geleni onaylamışlar! Elektronik cihazlar üzerinde olmasını istediğimiz bu onay logosunun altından bakın neler çıktı! Net Ücret Maaşınızın brütü ne kadar? Brüt maaş üzerinden işverenle konuşurken elinize ne kadar geçecek? Windows'lara Microsoft şoku! Microsoft'tan, Windows / Windows Phone uygulama mağazalarına darbe vuracak, bir garip karar... Google bunu da düşündü! Google'ın yeni patenti ilk görüşte biraz acayip gelebilir ama gerçek olursa işe yarayacağı kesin! GroupShot Grup halinde fotoğraf çekerken herkesin aynı kareyi beğenmesi mümkün olmayabilir. Karton gözlükle 3 boyut! Google, kartondan yapılan sanal gerçeklik gözlüğü Cardboard için müthiş bir işe daha imza attı! Korkuta korkuta satmışlar! Önemli bir teknik destek firması, müşterilerini korkutarak bakın neler yapmış neler... Stop Motion Studio Pro iPhone'uyla Stop Motion videolar çekmek isteyenler bu uygulamaya bayılacak. PackAndGo Sık seyahat edenler için, bavul hazırlamaya yardımcı olan pratik bir uygulama. Apple'a 24 milyon dolar şoku! Bugün adı anılmayan, 90'lı yılların teknolojisi, şimdi Apple'ın ve iPhone'ların başına bela oldu!
Forum