Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Hacker'a inanılmaz ceza! ABD'de bir hacker, web sitelerine saldırıp otomatik form doldurduğu için bu inanılmaz cezayı yedi!
Samsung'dan büyük satış! Bu önemli karar, Apple ve Google'ın artık karşısında daha güçlü bir Samsung bulmasını sağlayacak! Google'ı ikiye bölüyorlar! Çok yakında iki farklı Google görürseniz şaşırmayın; internet devi Avrupa'da köşeye sıkışmak üzere!
CrazyRemote Pro PC'sini iOS cihazı üzerinden kontrol etmek isteyenlere bu uygulama yardımcı oluyor. Bill Gates "açıklık" istiyor! Yıllar önce açık kaynak yazılımlara "hastalıklı" diyen Bill Gates, şimdi açıklık istiyor! Traktor DJ for iPhone Müzik yapmayı sevenler için remixler oluşturabilecekleri harika bir DJ uygulaması Bir garip iş ilanı! Dünyadaki yüzlerce güvenlik kamerasının görüntüleri yayınlayan sitenin sahibi, köşeye fena sıkıştı! Android'i bitirecekler! Microsoft, 100 dolara satılacak bu Windows 8.1 tabletlerle Android'i bitirmeye kararlı! Yükleme çubuğu değişiyor! Apple şimdi de, yıllardır gözümüzü dikip dolmasını beklediğimiz yükleme çubuklarını değiştiriyor! Veri depolamada POM devrimi! Bilim dünyasının yeni buluşu, kapasitesi sınırlı flash bellekleri bu sınırdan kurtarmaya aday... SGK Hizmetler SGK kurumundaki tüm bilgilerinize, cep telefonunuzdan ulaşabilirsiniz. "Resim içinde resim" dönemi! Skype, Android için yayınladığı yeni güncellemeyle yıllardır beklenen özelliği nihayet getirdi! PadShare Okulda, işyerinde, toplantılarda iPad ve iPhone üzerindeki dosyalarınızı paylaşmak için... O uygulamaları kimler yaptı? Bu uygulamaların hepsini de çok sevdik ama yapımcılarının kim olduğunu biliyor muyuz? Apple da "o işi" yapacak! Apple'ın bir sonraki büyük işi, herkesi şaşırtacak sürpriz bir ürün olabilir!
Forum