Cem Şancı

Editör cemsanci@chip.com.tr
TÜM YAZILARI
Suçlu bulundu: WhatsApp İtalya'da yapılan bu araştırma, WhatsApp'ın hayatımızı nasıl etkilediğinin belki de en güzel kanıtı!
Number One Radyo severler için, Number 1 grubunun radyolarını ve TV yayınlarını izleyebilecekleri bir uygulama İnternette alarm çanları! Bitmez sanılan deniz bitmek üzere ve interneti ayakta tutan alt yapıda limitlere çok yaklaştık!
Geri dönüyor; ama... 80'lerin efsanevi bilgisayarı geri dönüyor! Ama bu kez bilgisayar olarak değil... Sign-Here Dijital belgelerinizi ıslak imzanızla imzalamanıza yardımcı olan pratik bir uygulama. Böylesini görmediniz! 22.000 bilgisayarın bağlandığı dünyanın en büyük LAN partisinde oyuncular adeta coştu! Korkutan açıklama! Apple'ın Touch ID'si ve benzer sitemler, sandığınız kadar kusursuz olmayabilir! HotSchedules Takım halinde çalışırken kimin hangi görevleri ne zaman yapması gerektiği önem taşır. Windows 10'a da girdi! Microsoft'un sanal asistanı Cortana, sonunda Windows 10'un ön izleme sürümünde de göründü! Virüsler asıl şimdi yandı! Windows 10'un zekice hazırlanmış bu güvenlik alt yapısı, zararlı yazılımların sonunu getirebilir! IBAN Validator X Banka işlemleri için hesap numarası alıp verirken hata yapmamak için bu uygulama yardımcı olacak Akıllanmayan bir o kalmıştı! Çin'in Google'ı olarak bilenen Baidu'nun da "akıllısı" geliyor. Ama bu ne bir telefon; ne de TV... Apple'ın Surface'e cevabı! ...Ve Apple kolları sıvadı; Microsoft'un Surface Pro 3'üne cevap vermeye hazırlanıyor! Icon Skins Free iOS cihazınızdaki ikonları kendi keyfinize göre yeniden düzenlemek istemez misiniz? IP adresleri tehlike saçıyor! Kullanılmayan IP adreslerinin arkasında yatan büyük tehlike ortaya çıktı!
Forum