Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Bisikletinizi nasıl elektrikli bisiklete dönüştürürsünüz? Teknolojinin her alanında ilginç testlerimiz devam ediyor. Bu testimizde ulaşım sorununa el atıyoruz!
ADATA Premier Pro SP600 video inceleme SSD ile hız arttırmak isteyenlere ADATA tarafından sunulan Premier Pro SP600 testteydi. HTC One Max: Video İnceleme HTC One ve One Mini'nin ardından, 5.9 inç'lik dev HTC One Max'i de A'dan Z'ye test ettik!
Biostar H77MU3 video inceleme! Biostar'ın 2'inci ve 3'üncü nesil Intel işlemci desteği sunan anakartı H77MU3 bizlerle... YouTube kanalınızı tüm dünyaya gösterin! BuzzMyVideos ortağı Bengü Atamer ile konuştuk. İşte YouTube kanalınızı ünlü yapmanın yolları... Asus Maximus VI Impact: Video İnceleme Asus'un ROG serisi altında sunduğu Mini-ITX form yapılı Maximus VI Impact anakartını test ettik! Inca Respect video inceleme! Inca'nın yeni tabletlerinden Respect'i elimize aldık! Peki Respect ismi gibi saygıyı hak ediyor mu? AOC E2461FWH video inceleme Göze hoş gelen tasarımıyla dikkat çeken AOC E2461FWH monitörü inceledik! Artes D9705 video inceleme Mobil internet deneyimi sunan Artes D9705'i yakından inceledik. Panasonic Toughpad JT-B1: VİDEO İNCELEME Panasonic'in zorlu koşullar için geliştirdiği Toughpad JT-B1'i test ettik. İşte sonuçlar... JBL J55i video inceleme Ses kalitesiyle olduğu kadar tasarımıyla da DJ'ler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Hazırda beklet seçeneğini geri getirin! Windows 8'de ortadan kaybolan bu seçeneği geri getirmenin yolu videomuzda! Asus MeMO Pad 8 Asus'un MeMO Pad ailesinin yeni üyesi 8 inç ekranlı MeMO Pad 8'i mercek altına aldık! Shuttle Omninas KD21 Yaygınlaşmakta olan NAS sistemlerden Omninas KD21'i test merkezimizde denedik. Lenovo IdeaPad A10 Android platformunu dizüstü bilgisayara taşıyan Lenovo'nun yeni hibritini test ettik!
Forum