Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Sony Xperia Z1'in üstün fotoğraf yetenekleri! Sony Xperia Z1'in fotoğraf çekme konusundaki üstün özelliklerini değerlendirdik!
TP-Link TD-W8970 video inceleme! Hem ADSL modem hem Router olarak kullanılabilen yeni TP-Link'i inceledik! Xperia Z1 hayatınızı böyle kolaylaştırıyor! Sony Xperia Z1'in özel uygulamaları, hayatınızı nasıl daha kolay bir hale getiriyor? İnceledik!
Sony Xperia Z1'in teknik özellikleri! Sony'nin amiral gemisi Xperia Z1'in teknik özellikleri ne kadar iyi? İşte değerlendirmemiz... Sony Xperia Z1'in üstün video işlevleri! Sony Xperia Z1'in üstün video özelliklerini ve performansını değerlendirdik! Asus GTX770 DirectCU II OC video inceleme Asus'un kendinden overclocklu, güçlü ekran kartını A'dan Z'ye test ettik! Sony Xperia Z1'in ayrıcalıklı uygulamaları! Sadece Sony Xperia Z1 sahiplerine sunulan ayrıcalıklı uygulamaları Mahmut Karslıoğlu anlatıyor... Galaxy Note 10.1 2014 video inceleme! Yeni Galaxy Note 10.1'i elimize alıp tasarımına, performansına ve yeni işlevlerine göz attık! Sony Xperia Z1'le suya daldık! Sony'nin eşsiz işlevleriyle ilgi çeken Xperia Z1'ini aldık ve kimsenin aklına gelmeyeni biz yaptık! Xapptoys appBlaster video inceleme! Bu defa oturduğumuz yerden kalkıp appBlaster ile ava çıkıyoruz! Toshiba Satellite C55D-A-14J video inceleme Toshiba'nın beyaz gövdeli, şık ve hızlı dizüstü bilgisayarını inceledik! Lenovo Miix 10 video inceleme Notebook ve tablet melezi olarak ortaya çıkan Miix 10'u test ettik! Creative HITZ MA2300 video inceleme Canlı renkleri ve müzik keyfini destekleyen yapısıyla dikkat çeken HITZ MA2300'ü test ettik! Sony SmartWatch 2 video inceleme Sony'nin yeni akıllı saati SmartWatch 2'yi kolumuza taktık! İşte tecrübelerimiz... Brother MFC-1811 video inceleme Eviniz için iyi bir çok yönlü yazıcı aradınız ve bu Brother'ı buldunuz. Peki iyi mi yaptınız?
Forum