Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Samsung Galaxy S10 Lite Video İnceleme Samsung Galaxy S10+, Huawei Mate 30 ve iPhone 11 alamayanlar için fiyat/performansta en iyi telefon: İşte Galaxy S10 Lite incelemesi!
realme 6i Video İnceleme 1799 TL fiyatlı realme 6i satın alınır mı alınmaz mı? İşte kapsamlı realme 6i incelemesi! HONOR Magic Watch 2 Video İnceleme HONOR'ın yeni akıllı saati Magic Watch 2'yi tüm detaylarıyla inceledik! İşte hakkında her şey!
Samsung Galaxy Note 10 Lite Video İnceleme "Ucuz" Note 10, Samsung Galaxy Note 10 Lite'ı inceledik! Satın alınır mı, alınmaz mı? İşte cevabı! Sharkoon RGB Flow Video İnceleme Fiyat/performans için en iyi kasa mı? Kutudan çıkarttık, sistem topladık, RGB Flow'u test ettik! AOC AGON AG272FCX6 Video İnceleme AMD ekran kartına iyi bir monitör takviyesi arayan oyuncular için AOC AGON AG272FCX6'yı inceledik! Samsung Galaxy Buds Plus Video İnceleme Galaxy Buds+ ne kadar iyi, özellikleri neler, satın alınır mı? İşte Galaxy Buds Plus incelemesi! Huawei MateBook D Video İnceleme Huawei'nin telefonla bilgisayarı tek vücut haline getiren MateBook D dizüstü bilgisayarını inceledik Samsung Galaxy S20 Plus Video İnceleme Samsung Galaxy S20 Plus özellikleri neler, fiyatı ne kadar, performansı nasıl ve satın alınır mı? İşte tüm detaylarıyla Galaxy S20+ incelemesi! AOC AGON AG273QCG Video İnceleme Monitörde RGB aydınlatma 6 bin TL eder mi? İşte AOC'nin pahalı oyuncağı AGON AG273QCG incelemesi! Alienware Elite Gaming Mouse AW959 Video İnceleme Bir oyuncu faresi nasıl olmalı, nasıl olmamalı? İşte Alienware Elite Gaming Mouse AW959 incelemesi! Monster Huma H4 V3.2 Video İnceleme Monster bu kez oyun bilgisayar değil, iş bilgisayarı ile karşımızda. İşte Huma H4 V3.2 incelemesi! Asus ROG Pugio II Wireless Video İnceleme Dünyada ve Türkiye'de ilk inceleme! ROG Pugio II Wireless'ı adeta fabrikadan alıp inceledik! TP-Link Deco P9 Video İnceleme Ölü bölge katili TP-Link Deco P9'u inceledik! Bu cihaz evinizi internete açıyor! Asus ROG Strix XG32VQR Video İnceleme 2K, 144Hz, FreeSync 2 ve HDR destekli bir oyun monitörü olan ROG Strix XG32VQR monitörü inceledik!
Forum