Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Plantronics BackBeat GO2 video inceleme! Müzikten bir an olsun kopmak istemeyenlerin seveceği BackBeat GO2'yi inceledik.
Lenovo Miix 2 11 video inceleme! Hem bir tablet hem bir dizüstü bilgisayar görevi göre hibrit Miix 2 11'i inceliyoruz. Renault'nun yeni elektriklisi test merkezimizdeydi... Yine bir yol testi ile karşınızdayız. Bu sefer konuğumuz şehir için ulaşıma farklı bir bakış açısı getiren Renault Twizy.
Nokia Lumia 630 videolu incelemede! Nokia'nın Windows Phone 8.1'le gelen, yeni 600 TL'lik telefonu Lumia 630, videoda inceliyoruz! Inca IAP-323RP video inceleme! Ağınızı genişletmek ve kablolu ağınızı kablosuza çevirmek için geliştirilen IAP-323RP'yi inceledik! Mobil mesajlaşmanın dünü, bugünü, yarını Tüm dünyada bir fırtına gibi büyüyen mobil mesajlaşma dünyasının dev isimlerinden biri Canlı Yayın konuğumuzdu. Asus N750JK video inceleme! Asus, N750JK ile "inanılmazın peşinde" marka ruhunu geliştirmeye devam ediyor. Sony Xperia T2 Ultra Sony'nin dev ekranlı cebi Xperia T2 Ultra'yı her yönüyle test ettik! Toshiba Encore 8 inç'lik Windows 8.1'li tabletler arasında kendisine yer bulan Toshiba Encore, testte! Kingston HyperX FURY Kingston'ın HyperX RAM ailesinin yeni üyesi FURY'i inceledik. HTC One (M8) ile "hedef" aldık! One (M8)'in kamerasına çok özel test uyguladık: HTC One (M8) ile "hedef" aldık! Sony Xperia Z2 ile suya daldık! Xperia Z2 ile suya daldık, Sony'nin yeni amiral gemisi cebini su altında test ettik! Türk Telekom E4 Android'li ev telefonu nasıl olur sorusunu en iyi biçimde cevaplayan Türk Telekom E4'ü inceliyoruz! WD My Passport Ultra video inceleme! USB 3.0 destekli yüksek performans gösteren taşınabilir disk My Passport Ultra'yı inceliyoruz. HTC Desire 610 video inceleme HTC'nin orta/üst segmente yönelik akıllı telefonu Desire 610'u test ettik!
Forum