Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Vestel'in IFA standından bildiriyoruz. Vestel'in IFA 2014'te tanıttığı yeni akıllı telefonlarını keyifli bir şöyleşi eşliğinde yakından inceledik.
Akıllı televizyonların yol haritası Berlin'de düzenlenen IFA 2014 Fuarı'nda Philips standında TP Vision Smart TV Başkanı Albert Monbarg ile röportaj yapma imkanı bulduk. Philips standından röportaj yaptık! IFA 2014'te TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş ile Philips'in yeni ürünleri ve televizyonları hakkında bir söyleşi yaptık.
Inca IM-333NX Ev ve ofise ağ kurmak isteyenler için sunulan IM-333NX'i inceliyoruz. Vestel IFA 2014 Basın Toplantısı Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Turan Erdoğan'ın Berlin'de düzenlediği basın toplantısında, Vestel'in IFA 2014'te tanıttığı ürün ve teknolojileri konuşuldu. Billy 4.7'i yakından inceledik! Bill Gates'e ithafen hazırlanan Billy 4.7'yi yakından inceledik ve Yezz'in Avrupa Pazarlama Müdürü ile de kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. Huawei ile röportaj yaptık! Huawei'nin fuarda tanıttığı akıllı cepleri Ascend Mate 7, Ascend P7 ve TalkBand'i, Huawei Türkiye Pazarlama İletişim Direktörü Mine Zaim'den dinledik. Kingston MobileLite Wireless G2 Mobil şarj cihazı ve Wi-Fi desteğiyle dikkat çeken yenilikçi ürün MobileLite Wireless G2 testte. Lenovo Y70 Touch Lenovo, IFA 2014'te yeni dizüstü bilgisayarını da görücüye çıkardı. Lenovo Tab S8 Lenovo, IFA 2014'te yeni tabletini tanıttı. Lenovo Erazer X315 Oyunlar için geliştirilen bu masaüstü PC, dört çekirdekli işlemci ve AMD R9 grafik çipiyle geliyor. IFA 2014 Fuarında Philips Smart Baby monitor'u inceliyoruz Philips'in IFA 2014 fuarında tanıttığı akıllı ev konsepti dahilinde geliştirdiği akıllı bebek monitörünü inceledik. Yemek yapmayı kolaylaştıran bir akıllı ev IFA 2014 fuarında yemeğinizi yaparken size yardımcı olan internete bağlı yepyeni bir teknolojiyi inceledik. Minik dişler hep temiz ve bakımlı kalsın IFA 2014 fuarında incelediğimiz bu çözüm çocuklar için diş fırçalamayı sonunda ödül olan bir eğlenceye dönüştürüyor. 15 farklı derde 15 farklı tedavi IFA 2014 fuarında görücüye çıkan bu ağrı giderici 15 farklı soruna 15 farklı mesaj çözümü getiriyor.
Forum