Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
WD My Passport Wireless Video İnceleme Hem USB 3.0 destekli hem de Wi-Fi üzerinden veri paylaştırabilen My Passport Wireless'ı inceliyoruz.
Asus DSL-N14U Video İnceleme Kolay kurulum ve standart ihtiyaçları karşılayan Asus DSL-N14U'ya yakından bakıyoruz. Samsung Galaxy Note 4 Video İnceleme Samsung'un yeni phablet'ini test ettik, izlenimlerimizi bir videoda sizlere sunduk.
Nokia Lumia 830 Video inceleme Nokia'nın kısa süre önce tanıtılan yeni cebi Lumia 830'u inceliyoruz. Galaxy Note 4 ve Galaxy Alpha ile canlı yayın Samsung'un iki yeni bombası Galaxy Note 4 ile Galaxy Alpha'yı canlı yayında değerlendirdik! ZyXel VMG8924-B10A Video İnceleme ZyXel'in 802.11ac'li ve hem modem hem router desteği gösteren modelini inceledik. Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W Video İnceleme Görünümüyle oldukça etkili bir "hibrit" olan Click 2 Pro P30W'yu inceliyoruz. Asus Strix R9 285 OC Video İnceleme Asus'un yeni "baykuşu" R9 285 OC'yi test ettik! Toshiba Qosmio PX30T-A-15J Canlı İnceleme Hem monitör hem PC olarak kompakt kullanım şekli sunan Toshiba'nın Qosmio'sunu inceliyoruz. IRIScan Pro3 Wi-Fi Video İnceleme Pratik bir tarayıcı olan IRIScan Pro3 Wi-Fi'ı yakından inceliyoruz. Intel teknolojilerini konuştuk! Intel Türkiye Teknik Pazarlama Müdürü Cemal Kayacan'la Intel üzerine konuştuk. Netis WF2533 Video İnceleme Standart router ihtiyacını karşılayan Netis WF2533'ü inceliyoruz. Asus RT-AC87U Video İnceleme Asus'un yeni nesil MU-MIMO'lu RT-AC87U router'ını inceliyoruz. Quadro Smart Watch S88 Video İnceleme Saat üzerinden telefon görüşmesi yapmak isteyenler için Quadro Smart Watch S88'i inceledik. Kingston HyperX Predator DDR4 Video İnceleme DDR4'lerin dönemi başladı. Elimize ilk ulaşan HyperX Predator DDR4'ü inceliyoruz.
Forum