Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Windows 10'u Microsoft ile canlı yayında mercek altına aldık Microsoft Türkiye merkezinden Windows 10'un çıktığı gün gerçekleştirdiğimiz canlı yayında yeni işletim sistemini mercek altına aldık!
Samsung UE65JS9000 SUHD TV Video İnceleme Samsung'un dev boyutlu kavisli televizyonu 65" SUHD TV'si testte! Apple Watch video incelemede! Apple Watch'un test merkezimize misafir olan Space Black modelini kolumuza taktık!
Epson Moverio BT-200 Video İnceleme Epson'ın arttırılmış gerçeklik gözlüğünü başımıza taktık, sanal pencereden dünyaya baktık. Casper VIA V9 Video İnceleme Casper'ın yeni amirali VIA V9'u tüm detaylarıyla test ettik! Huawei P8 Video İnceleme Huawei'nin, başından "Ascend" ismini attığı yeni amirali P8 testte! SteelSeries Rival Video İnceleme Görünümüyle basit gibi duran SteelSeries Rival, oyunculara ne sunuyor? SteelSeries APEX Video İnceleme İyi bir oyuncu klavyesi isteyen her oyuncunun arayabileceği her detaya sahip. Kingston DataTraveler SE9 G2 Video İnceleme Verileri cepte taşımak için sunulan DataTraveler SE9 G2 nasıl bir performans sunuyor? Bu hafta canlı yayında Parrot'la uçtuk! Her hafta düzenlediğimiz CHIP TV TechTalk canlı yayınında bu hafta Parrot'la göklere yükseldik! Plantronics Gamecom 788 Video İnceleme Oyunculara özel sunulan Plantronics Gamecom 788'i inceliyoruz. Acer UT220HQL Video İnceleme Acer'ın dokunmatik ekranlı monitör modeli UT220HQL, masamızda. AOC G2460PG Video İnceleme Oyuncuların son dönem ilgi odağını oluşturan G-Sync'li monitör AOC G2460PG test masamızda. Asus ET2323INT Video İnceleme Asus'un hepsi bir arada bilgisayar çözümü olan ET2323INT modeli masamızda kendine yer buldu. Arama motoru optimizasyonu konusunda bilmek istediğiniz her şey! Arama motoru optimizasyonu hakkında bilmeniz gereken her şeyi Seozeo ile canlı yayında konuştuk.
Forum