Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
CHIPTV'de Teknik Servis konusunu ele aldık! CHIP Online TechTalk canlı yayınlarında bu hafta, ünlü markaların Teknik Servislerini ele aldık!
AOC U2868PQU Video İnceleme 4K'lı monitör mü arıyorsunuz? AOC U2868P, şu sıralar 4K monitör arayanların ilgisini çekebilir... Samsung Level On Wireless Video İnceleme Samsung'un üst düzey kulaklığı Level On Wireless'ı kulağımıza taktık.
Teknosa Preo P1 Video İnceleme Teknoloji mağazalarından Teknosa'nın ilk cep telefonu deneyimi Preo P1 elimizde! Misfit Flash Video İnceleme Akıllı bileklikler bu kadar revaçtayken Misfit Flash'ı da denemeden geçmedik! Brother MFC-J3720 Video İnceleme Ofislere sunulan bu çok fonksiyonlu yazıcı, hangi özelliği de beraberinde getiriyor? Test ettik! Sony VPL-HW55ES Video İnceleme Sony'nin incelediğimiz bu projeksiyon cihazı, şu ana kadar gördüğümüz en iyi model olabilir. Toshiba Portege Z20t-B-105 Video İnceleme Toshiba'nın "çoklu kullanım" olanağı sunan yeni ultrabook'unu test ettik! Apple MacBook Pro (2015) Video İnceleme Apple'ın Retina ekranlı yeni 15 inçlik MacBook Pro'sunu inceliyoruz. Sandisk Türkiye merkezinden canlı yayın! Cep telefonlarımızın, tabletlerimizin ve ultrabook'larımızın minik veri depolarını Sandisk ile tanıyoruz. Sony Xperia M4 Aqua Video İnceleme Orta segment fiyata, üst seviye özellikler sunan Xperia M4 Aqua'yı inceledik. Kingston DataTraveler microDuo 3C Video İnceleme USB 3.1 Type-A ve Type-C'yi bir araya getiren microDuo 3C'yi teste aldık. Lenovo S90 Video İnceleme Lenovo'nun giriş - orta segmente sunduğu S90 model cep telefonunu test ettik. Samsung 850 EVO M.2 / mSATA SSD Video İnceleme Bu incelemede orijinal kapasitesi 256 GB olan laptop'u önce 512 GB'a, sonra da 1 TB'a terfi ediyoruz. Asus DSL-N17U Video İnceleme Ev ve ofisler içi standart ihtiyaçları karşılayan Asus DSL-N17U'yu inceliyoruz.
Forum