Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
HTC View'i test ettik! Sanal gerçeklik dünyasına geç girmesine rağmen HTC, View adlı ürünü ile şu ana kadar ki en gerçekçi sanal gerçeklik deneyimini sunan marka olmayı başardı.
Dark EvoPad i1045K Video İnceleme Uzunca bir süredir görmediğimiz tabletlere Dark EvoPad i1045K modeli ile geri dönüş yaptık. Kingston 512 GB Class 10 UHS-I Video İnceleme Kingston'ın 512 GB'lık minik devi ne seviyede bir performans gösteriyor?
Quadro Stick PC Video İnceleme Dizüstü bilgisayar veya masaüstü bilgisayar değil de mini PC mi arıyorsunuz? Aradığınız bu olabilir. Digital Signage hakkında bilmek istediğiniz her şey Etkileşimli ekranlardan reklamlara Digital Signage konusunu konunun uzmanlarıyla mercek altına aldık! Celestron FlipView Video İnceleme Bugün teknolojinin farklı bir yönüne eğiliyor ve bir mikroskopu mercek altına alıyoruz. Asus Zenfone Selfie Video İnceleme Asus'un üst düzey selfie iddiasıyla gelen yeni modeli Zenfone Selfie testte! Casper VIA V10 Video İnceleme Türkiye'nin en ince cep telefonu Casper VIA V10 elimizde! TP-Link TD-W9970 Video İnceleme Uygun fiyatlı VDSL2 odaklı modem router'lardan TD-W9970'i inceledik. Quadro Smart Watch S90 Video İnceleme Akıllı saat furyasındaki yerini alan Quadro'nun yeni saati Smart Watch S90'ı kolumuza taktık. Asus'un yeni ZenFone'ları canlı yayında! Asus'un bugün tanıttığı yeni ZenFone modellerini CHIPTV TechTalk'ta canlı canlı mercek altına aldık. Netis WF2471 Video İnceleme Çift bant desteği sağlayan Netis WF2471, ihtiyacı ne kadar karşılıyor? Apple iPod shuffle (2015) Video İnceleme Apple'ın 2015 yorumuyla gelen iPod ailesinin en küçüğü iPod shuffle'ı inceliyoruz. Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ canlı yayında! Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+'ı canlı yayında her yönüyle konuştuk! AOC G2770PQU Video İnceleme AOC G2770P, 144Hz'lik monitör arayan oyuncuların bu arayışını sonlandıracak model mi?
Forum