Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
CHIPTV'de bu hafta MSI'dan canlı yayındaydık! CHIP TV TechTalk'ta bu hafta Skylake'li anakart ve notebook'lar, ekran kartları ve fazlası vardı...
HTC One A9 Video İnceleme HTC'nin özellikle tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken yeni cep telefonu modeli One A9'u inceledik. AMD Radeon R9 Nano Video İnceleme AMD'nin küçük / dev ekran kartı R9 Nano, performansıyla coşturuyor! Test ettik!
Philips BDM3270QP Video İnceleme İster profesyonel, ister günlük kullanım. Philips'in bu 2K'lı monitörü tatmin edici. İnceledik! Dell XPS 15 (9530) Video İnceleme Dell, XPS 13'ün 2015 sürümünden sonra bu defa da XPS 15 (9530) modeli ile bizlerle... HTC One A9 lansmanından canlı yayın Tüm dünyada eşzamanlı olarak gerçekleştirilen HTC One A9 lansmanını ekranlarınıza getiriyoruz. Yeni HTC One A9'u denedik! HTC'nin Android 6.0'lı yeni telefonu One A9'u canlı canlı denedik. İşte ilk izlenimimiz! Sony NW-ZX2 Video İnceleme Sony, yeni walkman'iyle yüksek kalitede müziği cebinize getiriyor! HTC Desire 626 Video İnceleme HTC'nin giriş – orta segment için ürettiği cep telefonu modelini detaylı olarak inceliyoruz. Oculus rift ile güçlendirilmiş sanal gerçeklik sistemini denedik Eğlence salonlarında gördüğünüz oyunların ve 4D, 5D salonların gelecekte nasıl daha da gerçeğe dönüşebileceğini merak edenler için özel bir canlı yayın gerçekleştirdik. Asus RP-AC56 Video İnceleme Ev veya ofisteki ölü noktaları yok etmek için üretilen bu menzil genişletici ne kadar iyi? ttec Caffeine Pro Video İnceleme "Diren iPhone şarjı!" diyenlerdenseniz, bu cihazla tanışmanız gerekiyor. İnceledik! Samsung Galaxy S6 edge+ Video İnceleme Samsung'un kavisli phablet'i Galaxy S6 edge+ testte! Lenovo Y50 Video İnceleme Lenovo'nun oyuncular için ürettiği bu dizüstü PC güçlü bir donanıma sahip. TP-Link HA100 Video İnceleme Bluetooth müzik alıcısı nedir, nasıl çalışır? Cevabı TP-Link'in incelediğimiz HA100 ürününden alalım.
Forum