Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Türkiye'de ilk defa: Green Box destekli işlenen dersleri Canlı Yayında Sinema ve dizi sektöründe yıllardır kullanılan Green Box sistemi, SEV Amerikan Koleji (SAC) tarafından farklı derslerde üretkenliği ve yaratıcılığı destekleyecek şekilde kullanılıyor.
Samu Konttinen ile çok özel bir röportaj! Bugün başlayacak webit konferansının önemli konuğu, herkesten önce CHIP Online'a konuştu! iRig Pre & iRig Mic Studio Video İnceleme Müzisyenler için iki özel ürünü en ünlü keman virtüözlerinden Canan Anderson ile inceledik!
WD My Passport Pro Video İnceleme Mac kullanıcılarına özel, Thunderbolt'lu mobil disk testte! MSI GE72 6QF Apache Pro Video İnceleme MSI'ın yeni Intel Skylake'li oyun canavarı GE72 6QF Apache Pro dizüstü bilgisayarını test ettik! Netis WF2520P Video İnceleme Geniş evler ve mağazalar gibi geniş alanlara internet taşıyan Netis WF2520P'yi inceliyoruz. MSI Z170A XPower Gaming Titanium Video İnceleme MSI, Skylake'e yükleniyor! Bu defa da XPower Gaming Titanium Edition elimizde! Lenovo A7000 Video İnceleme Lenovo, A7000 ile fiyat/performans noktasında başarılı bir mulitmedya telefonu üretmiş. Test ettik! Apple TV Video İnceleme Apple TV, gerçekten de televizyonun geleceği mi? İnceledik! TP-Link'in M7350 mobil router'ını Almanya'da test ettik! Nisan' beklemedik, herkese 4G gücü veren TP-Link'in M7350 mobil router'ını Almanya'da test ettik! Comodo AR-GE Merkezini CHIP Online kameraları için açtı... Bu hafta dijital sertifika pazarında Amerika'da lider olan Comodo'nun ODTÜ içindeki AR-GE merkezini ziyaret ettik. TP-Link TL-WR802N Video İnceleme Sık seyahat ediyor ve otel odalarında kablosuz internet sıkıntısı mı yaşıyorsunuz? Kingston HyperX Fury DDR4 Video İnceleme İyi bir oyuncuysanız artık DDR4'e terfi zamanı. Peki, ne alacaksınız? Fury DDR4 iyi bir seçim mi? TP-Link Touch P5 Video İnceleme "Dokunmatik" ekranlıyla fark yaratan router Touch P5 testte! Asus Maximus VIII Gene Video İnceleme Intel'in yeni 6'ıncı nesline uygun Asus'un mATX ailesinde yer alan Maximus VIII Gene testte!
Forum