Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Sapphire Nitro Radeon R9 380X Video İnceleme AMD'nin fiyat/performansıyla dikkat çeken orta segment ekran kartı Radeon R9 380X'i inceliyoruz.
Dell Inspiron 15 7559 Video İnceleme Dizüstü bilgisayar platformunda oyun seansı sunan Dell Inspiron 15 7559 ne kadar iyi? Lenovo VIBE P1m Video İnceleme Lenovo Vibe P1'in ardından "uzun ömürlü" Vibe P1m de test masamızda...
HTC Desire 828 Video İnceleme HTC'nin Çin'den gelen telefonu Desire 828'i test ettik. Peki, bu telefon alınır mı? LG G5 Video İnceleme Modüler tasarımlı yeni amiral LG G5'i A'dan Z'ye inceliyoruz. Apple iPad Pro 9.7 Video İnceleme Apple'ın yakın zamanda duyurduğu yeni Pro'su 9.7 inçlik iPad elimizde. iPhone SE Video İnceleme Bugün, küçük ekranıyla çok konuşulan Apple'ın yeni gözdesi iPhone SE inceleme masamızda. Lenovo Ideapad Miix 300 Video İnceleme Miix 300, uygun fiyatıyla bütçesi kısıtlı kullanıcılara hitap ediyor (mu?) HP, teknolojiyi Harvey Nichols'la şekillendiriyor HP, teknoloji modasını Harvey Nichols'la şekillendirirken, CHIP Online olarak bu işbirliğini canlı yayınla ekranlarınıza taşıdık. Tuncmatik Mini Charge 5000 Video İnceleme Mobil şarj cihazlarına bir başka örnek olan Mini Charge 5000'i inceliyoruz. Lenovo Yoga 900 Video İnceleme Lenovo'nun Yoga ailesinin yeni üyesi Yoga 900'ü tüm detaylarıyla inceliyoruz. Bu hafta MMD ve AOC'den canlı bildirdik MMD ve AOC ortaklığında gerçekleştirilen lansmanda, Philips ve AOC'nin yeni monitörlerini gördük. Logitech G810 Orion Spectrum Video İnceleme Logitech'in mekanik klavyesi G810 Orion Spectrum'u inceliyoruz. Samsung Gear VR Video İnceleme Bu incelememizde Samsung Gear VR ile hep beraber sanal gerçeklik dünyasına dalıyoruz. HTC 10 Video İnceleme HTC'nin yeni amiral gemisi HTC 10'u elimize geçirdik, test masamızda A'dan Z'ye inceledik!
Forum