Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Android TV OS ile Sony 4K HDR Televizyonlar! Yayın tekrarı: Yüksek görüntü kalitesi ve Android TV OS ile Sony 4K HDR Televizyonlar!
Redragon FireStorm Mouse Video İnceleme Oyuncular için güzel bir seçenek. Bakalım FireStorm Wired Gaming Mouse ne getiriyor... Son zamanların popüler konusu 3D yazıcılar Yayın tekrarı: Son zamanların popüler konusu 3D yazıcılar mercek altında...
Sony Xperia X serisi ile tanışıyoruz! Canlı Yayın: Yeni Xperia X serisi tanıtılıyor. İlk elden incelemeler CHIP Online'da! Samsung Portable SSD T3 Video İnceleme Samsung'un dev kapasiteli taşınabilir SSD'si Portable SSD T3 elimizde. Pegasus'un yenilenen web sitesini test ettik Yaza özel test: Uçaktan transfere, araçtan otele kadar tüm seyahatimizi yerimizden kalkmadan planlamak mümkün mü? Casper VIA E1 Video İnceleme Casper'ın orta segment ailesinde parmak izi sensörüyle yer verdiği VIA E1 modeli elimizde. Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia X canlı yayında tanıtılıyor Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia X serisi Türkiye lansmanını canlı yayında ekranlarınıza getirdik. Barco ClickShare Video İnceleme Ofislerde ve toplantılarda bu küçük cihaz boyundan büyük iş çıkartıyor İş dünyasındaysanız bir bakın Turk Telekom K8 Video İnceleme Türk Telekom K8, ilk kez akıllı telefon sahibi olacaklara uygun mu? İnceliyoruz... Samsung C24F390 Video İnceleme Samsung'un yeni nesil kavisli monitörü inceleme masamızda. HTC Desire 530 Video İnceleme HTC'nin giriş segmenti 1000 TL altı kategorisindeki cep Desire 530'u inceliyoruz. Acer Predator 15 Video İnceleme Acer'ın oyunculara özel Predator 15'i tüm detaylarıyla testte! Dell S2716DG Video İnceleme Nvidia'nın GSync teknolojisiyle donalı monitör Dell S2716DG'yi detaylıca inceliyoruz. TP-Link Groovi Ripple Video İnceleme Bluetooth hoparlörlere farklı bir örnek olan Groove Ripple'ı inceliyoruz.
Forum