Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Asus VivoBook Flip TP301 Video İnceleme 360 derecelik dizüstü bilgisayarlara yeni bir örnek koyan Asus'un VivoBook Flip'i elimizde.
MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G Video İnceleme Nvidia'nın kralı GTX 1080'ini yorumlayan MSI'ın GAMING X 8G'si testte! ZTE Axon 7 Video İnceleme Operatör markalı telefonlarıyla yakından tanıdığımız ZTE'nin iddialı amirali Axon 7 elimizde.
Lenovo ThinkPad X1 Yoga Video İnceleme Lenovo'nun X1 ailesine dahil ettiği Yoga modeliyle ortaya çok farklı bir ultrabook çıkmış. Philips 275C5QHGWS Video İnceleme Philips'in Ambiglow ışıklandırmalı monitörünü inceliyoruz. Victorinox Çakı Video İnceleme Bu defa farklı bir ürünle karşınızdayız: "Hayatta kalma" aksesuarı Victorinox çakısını inceledik! TP-Link Neffos C5 Video İnceleme TP-Link'in ilk akıllı telefon modeli Neffos C5'i inceliyoruz. Türk Telekom Honor 7 Video İnceleme Honor 7'yi, ülkemiz kullanıcılarına sunan Türk Telekom, nasıl bir modele imza atmış? İnceliyoruz... Alienware 17 R2 Video İnceleme Dizüstü platformunda masaüstü performansı arayanların ilgisini çekebilecek Alienware 17 R2 testte! Lenovo ideapad Y700 Video İnceleme Bu laptop, masaüstü PC'ye para yatıramayan ama oyunda geri duramayanların ilgisini çekebilir. Apple MacBook (2016) Video İnceleme Taşınabilirlik ve şıklık sizin için en önemli şeylerse MacBook'tan iyisi yok. Turkcell T70 Video İnceleme Turkcell T70, uygun fiyata akıllı telefon sahibi olmak isteyenlere uygun seçenek mi? İnceliyoruz... Segway Ninebot miniPro Video İnceleme Segway Ninebot miniPro, tüm ofisin ayaklarını yerden kesti. İşte hakkındaki izlenimlerimiz... Sony Xperia XA Video İnceleme Sony'nin yeni cep telefonu ailesinin ortanca üyesi Xperia XA'yı tüm detaylarıyla değerlendirdik. Axon 7 Paris Lansmanında Scott Zhang ile söyleştik Bu röportajda hem Axon 7 hem de ZTE'nin global ve Türkiye Pazarına bakış açısını, stratejisini ve gelecek planlarını öğrenme fırsatı bulduk.
Forum