Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Xbox One S Türkiye lansmanından canlı yayın Microsoft'un yeni oyun konsolu Xbox One S karşınızda! Tüm detayları ve yeni özelliklerini izleyin.
ZyXEL NAS326 Video İnceleme Kişiye özel bulut servisi sağlayan ZyXEL NAS326'yı inceliyoruz. SanDisk iXpand Flash Drive 2.Nesil Video İnceleme iPhone ve iPad sahiplerinin radarına girecek SanDisk iXpand Flash Drive, 2. Nesil modeliyle elimizde
Lenovo A7010 Video İnceleme Lenovo'nun uygun fiyatlı, parmak izi okuyucu ve Dolby Atmos'lu ceplerinden A7010'u analiz ediyoruz. TP-Link TL-MR6400 Video İnceleme 4.5G'den evinde de tam kapasite yararlanmak isteyenlere özel MR6400 router test masamızda. Sony NW-WS413 Video İnceleme Sony'nin yeni sualtı MP3 çaları elimizde. Peki, nefesini ne kadar tutabiliyor? İnceliyoruz... AMD Radeon RX 480 Video İnceleme AMD'nin fiyat/performans canavarı yeni ekran kartı Radeon RX 480 detaylı testte! Logitech Wireless Trackball M570 Video İnceleme Logitech'in fare kullanım alışkanlığını altüst eden Trackball M570 mouse'u test masamızda. HTC 10 - Extrem Test HTC 10'un ön kamerası, dünyada bir ilke imza atıyor. Çünkü HTC 10, ön kamerasında OIS desteği olan dünyanın ilk akıllı telefonu unvanına sahip. HTC 10 - Arabirimiyle Yenilikçi HTC 10, yalnızca teknik altyapısıyla değil, bunu kullanıcı deneyimine yansıtmasıyla da konuşulacak bir amiral gemisi. HTC 10 - Tasarımıyla Çok Özel Güçlü bir akıllı telefon arıyor, ancak tasarımıyla da farklı olmasını istiyorsunuz. O halde HTC 10 tam sizin aradığınız model. HTC 10 - BoomSound Ses Kalitesi HTC dendiğinde akla gelen öğelerden biri de kuşkusuz ses oluyor. HTC 10 - Kamerada Dünyada Bir İlk HTC 10, günümüzün en iyi kameraya sahip akıllı telefonlarından biri. LG Stylus 2 Plus Video İnceleme LG'nin Stylus 2'nin özelliklerini geliştirerek hazırladığı Stylus 2 Plus modelini inceliyoruz. Asus Zen AiO Pro Video İnceleme Hepsi 1 Arada PC isteyenlere özel olarak geliştirilen Asus Zen AiO Pro modelini inceliyoruz.
Forum