Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Dark Wireless Air Mouse Video İnceleme Dark'ın yeni "hava faresini" inceliyoruz. Peki, hava faresi nedir ve nasıl çalışır? Ele alıyoruz...
Bütün hayatımız büyük veride depolanıyor! Herkesin hala farklı bir tanım getirdiği büyük veriyi canlı yayında uzmanı ile mercek altına alıyoruz. AOC C3583FQ Video İnceleme Bu monitör; tasarımcılar, fotoğrafçılar ve profesyonel kullanıcılar için iyi bir seçim olabilir.
Shuttle XPC Nano NC01U3 Video İnceleme Mini PC'ye mi ihtiyacınız var? XPC Nano sizin için fiyat/performans tercihi olabilir. İnceledik! Razer NAGA HEX v2 Video İnceleme MOBA oyuncularına özel Razer Naga HEX V2'yi inceliyoruz. Razer Blackwidow X Chroma Video İnceleme Klavye'ye Formula 1 teknolojisini getiren Razer Blackwidow X Chroma'yı inceliyoruz. Sapphire Radeon RX 470 Video İnceleme AMD'nin fiyat/performans oranıyla dikkat çeken 400 serisinin ortanca üyesi RX 470 testte! Dark AquaForce W240 Video İnceleme Sıvı soğutmalı "devasa" bir fan arıyorsanız, bundan kallavisini bulmak güç olabilir. TP-Link Archer VR2600 Video İnceleme TP-Link'in yeni VDSL/ADSL Modem Router'ı Archer VR2600'e yakından bakıyoruz. Samsung Gear IconX Video İnceleme Samsung'un kablosuz kulak içi kulaklığı Gear IconX nasıl çalışıyor, ne sunuyor? İnceledik! Samsung Gear Fit 2 Video İnceleme Samsung'un yeni akıllı bilekliği Gear Fit 2'yi kolumuza taktık. Peki, cihaz neler sunuyor? Lenovo Vibe K5 Video İnceleme Lenovo'nun uygun fiyatlı akıllı telefon Vibe K5'i enine boyuna inceledik. İşte izlenim notlarımız... Lenovo ideapad 500 Lenovo'nun yeni dizüstü bilgisayarı ideapad 500 inceleme masamızda. Casper VIA A1 Video İnceleme Casper'ın yeni akıllı telefonu VIA A1'i tüm detaylarıyla teste aldık. İşte raporumuz! Dünyada ve Türkiye'de 5G'ye Doğru en son geldiğimiz nokta nedir? 5G'nin mobil dünyayı nasıl şekillendireceğini merak ediyorsanız bu canlı yayının tekrarını kaçırmayın!
Forum