Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Samsung Level U PRO Video İnceleme Samsung'un boyundan bağlı yapısıyla dikkat çeken kulaklığı Level U PRO'yu inceliyoruz.
ZyXEL WAP3205 v3 Video İnceleme İlk modeliyle 6 yıl önce konuk ettiğimiz ZyXEL WAP3205, v3 modeliyle güçlenerek ofise geri döndü. TP-Link M7300 Mobil WiFi Video İnceleme Bu incelememizde TP-Link'in yeni mobil 4.G router'ını değerlendiriyoruz.
Plantronics BackBeat GO 3 Video İnceleme Bluetooth kulaklıklar arasına yeni katılan BackBeat Go 3'ü kulağımıza taktık! Asus ROG GL752 Video İnceleme Asus'un ROG ailesinde yer alan GL752 laptop'ı oyuncular için ne kadar iyi? Alcatel, yeni telefonlarını tanıttı! Alcatel'in merakla beklenen VR gözlüklü akıllı telefonu IDOL 4 ve tarza göre kişiselleştirilebilen akıllı telefonu POP 4S Türkiye'de. Vodafone ile Türkiye'de 5G Vodafone Türkiye'de 5G dönüşümü için neler yaşanıyor? Basın toplantısı sonrası mercek altına aldık HP DeskJet Ink Advantage 3785 Video İnceleme Dünya kadar iş yapsın isteyenler için özel bir yazıcı olan DeskJet Ink Advantage 3785'i inceliyoruz. ZTE Axon 7 mini Video İnceleme Bu incelememizde Axon 7 mini'yi geniş çapta değerlendiriyoruz. Apple Watch 2 Video İnceleme Apple'ın yenilenen akıllı saati Watch 2 neler sunuyor, onu satın almanıza değer mi? Lenovo Vibe K5 Plus Video İnceleme Lenovo'nun Vibe ailesinde orta segmente konumlanan fiyat/performans telefonu Vibe K5 Plus elimizde. Kingston HyperX Cloud Stinger Video İnceleme HyperX'den oyun severlere güzel kulaklık seti geldi. Cloud Stinger'ı inceliyoruz... Philips BDM3490UC Video İnceleme QHD kavisli ekranı, 21:9 oranı ve 34 inç boyutlu yapısıyla önem arz eden Philips monitörü inceledik. Huawei P9 Lite Video İnceleme Huawei'nin çift Leica kameralı P9 modelinin "yumuşatılmış" sürümü P9 Lite elimizde. Jabra Halo Smart Video İnceleme Jabra'nın kablosuz kulaklığı Halo Smart nasıl bir performans sunuyor? İnceliyoruz.
Forum