Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Alcatel SHINE Lite Video İnceleme Tasarımıyla dikkat çeken, üstelik uygun fiyatlı bir telefon olan SHINE Lite'ı inceliyoruz.
Lenovo Moto G4 Plus Video İnceleme Lenovo'nun uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu Moto G4 Plus ne kadar iyi? KYOCERA ECOSYS M5526cdw Video İnceleme Ofisler için geniş ölçekli çok fonksiyonlu yazıcılara örnek olan KYOCERA M5526cdw modelini inceledik
Plantronics BackBeat 105 Video İnceleme Plantronics'in yeni kulaklık ailesinden Bluetooth kulaklığı BackBeat 105'i değerlendiriyoruz. AOC AGON AG271QX Video İnceleme Oyuncular için önemli bir monitör: 27 inç 2K görüntü sunan Adaptive-Sync destekli AGON'u inceliyoruz MSI GE72 7RE Apache Pro Video İnceleme MSI'ın oyun severlere GTX 1050 Ti seçeneğiyle sunduğu Apache Pro testte! Zyxel 4G LTE-A HomeSpot Video İnceleme Zyxel'in mobil ortamlara "geniş" internet getiren cihazı, 4G LTE-A HomeSpot Router'ını inceliyoruz. ttec ReCharger Duo Video İnceleme Akıllı telefonunun pil ömrünü yettiremeyenlere destek atan ReCharger Duo elimizde. ZenFone 3 Ailesi Tanıtıldı Asus, yeni telefonları ZenFone 3, ZenFone 3 Zoom, ZenFone 3 Laser ve ZenFone 3 Max'i tanıttı. Hometech HT BOOK 14 Video İnceleme Bütçe dostu bir dizüstü bilgisayar olan Hometech HT BOOK 14'ü detaylarıyla değerlendiriyoruz. Sony GTK-XB7 Video İnceleme Sony'nin Extra Bass ailesinden bu defaki konuğumuz, GTK-XB7 isimli devasa hoparlörü. Cosa Kombi Paketi Video İnceleme Bu defa da her kış mevsiminde mücadele yaşadığımız kombilere özel bir cihaz inceliyoruz. Lenovo IdeaPad Y900 Video İnceleme Lenovo'nun oyunculara özel olarak sunduğu dizüstü bilgisayarı Lenovo IdeaPad Y900'ü inceliyoruz. CHIP TechTalk'un bu haftaki konuğu MSI Yeni nesil Intel Kaby Lake işlemcili MSI dizüstü bilgisayarlar ve fazlası mercek altında... HP Omen X Video İncemele Yeni masaüstü bilgisayar canavarı HP OMEN X tüm detaylarıyla test masamızda.
Forum