Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Lenovo Yoga Slim 7 video inceleme Ryzen gücünü arkasına alan Yoga Slim 7, ultra mobil dizüstü bilgisayar kategorisinde performans rüzgarı estiriyor.
Asus ROG Maximus XIII Hero Video İnceleme Intel'in yeni tepe model işlemcisi Core i9-11900K'yı Asus ROG Maximus XIII Hero anakartına taktık ve bu incelememizde Asus'un bu yeni anakartını tüm detaylarıyla değerlendirdik. TCL 10 TABMax video inceleme Geniş ekranı ve NXTVISION ekran teknolojisiyle iyi bir tablet seçeneği olan TCL 10 TABMax tabletini bu videomuzda inceliyoruz.
HP Spectre x360 (2021) video inceleme Sınıfının En İyisi: HP Spectre x360 (2021) İncelemesi Huawei AX3 Router video inceleme Dünyanın ilk Wi-Fi 6 Plus Router'ı: Huawei AX3 Router İncelemesi Epson EH-TW740 video inceleme 18 Yıl Ömürlü Projektör: Epson EH-TW740 İncelemesi OPPO Enco Air video inceleme Yeni kablosuz kulaklıklardan OPPO Enco Air'i inceledik. İşte OPPO Enco Air hakkında bilmeniz gereken her şey! OPPO Reno5 video inceleme OPPO'nun merakla beklenen yeni telefonu Reno5 özellikleri neler, performansı nasıl ve kameralarıyla ne gibi yetenekler sunuyor? İşte A'dan Z'ye OPPO Reno5 incelemesi. Intel Core i9-11900K video inceleme Paranın Alabileceği En İyi İşlemci mi: Intel Core i9-11900K İnceleme Razer Huntsman V2 Analog video inceleme Bugüne kadar bildiğiniz kullandığınız tüm klavyeleri unutun! Razer, çok farklı bir klavye üretmiş. İşte "analog hissiyatlı" klavye Huntsman V2 Analog incelemesi. Sony PS5 PULSE 3D Wireless video inceleme PlayStation 5'ten sonra PlayStation 5'in özel aksesuarlar da geldi! İşte PULSE 3D Wireless kulaklık, HD kamera ve medya kumandası hakkında bilmeniz gerekenler! OPPO A15s video inceleme OPPO'nun Türkiye'de üretilen ilk akıllı telefonu OPPO A15s özellikleri ve performansı nasıl? Tüm detaylarıyla inceledik. Zyxel VMG3625-T50B video inceleme Modemini yenilemek isteyenler nelere dikkat etmeli? Zyxel VMG3625-T50B bir seçenek olabilir mi? İşte Zyxel VMG3625-T50B incelemesi. TP-Link RE505X video inceleme İnternetinizin kablosuz ağ menzilinden memnun değil ve interneti arka odalara ulaştırmakta güçlük çekiyorsanız bu cihaz işinize çok yarayacak. İşte TP-Link RE505X İncelemesi. Rode Vlogger Kit video inceleme En İyi Vlogger Kiti: Rode Vlogger Kit İncelemesi
Forum