Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Moto Z Play Video İnceleme Modüler tasarımıyla akıllı telefonlara yeni bir bakışı açısı getiren Moto Z Play'i inceledik.
AOC U2879VF Video İnceleme 28 inç boyutunda, 4K çözünürlükte ve daha uygun fiyata monitör arıyorsanız, bu inceleme size göre. MSI GT72VR 7RE Dominator Pro Video İnceleme 120 Hz'lik ekranı, Kaby Lake işlemcisi ve GTX 1070 ile iddialı Dominator Pro testte!
Fujitsu STYLISTIC R726 Video İnceleme Yeni hibrit laptop'lardan biri olan Fujitsu STYLISTIC R726'yı inceledik. Sony MDR-1000X Video İnceleme Sony, bu defa gürültü engelleyici özellikle MDR-1000X kulaklığıyla test merkezimizde. invidyo Video İnceleme Yeni bebek sahibi olmuş aileler için özel olarak geliştiren invidyo bebek monitörünü inceliyoruz. DXRacer Formula Video İnceleme DXRacer Formula oyuncu koltuğu ofisimizde! Peki, oyuncular satın almalı mı? İnceledik. Lenovo Yoga 710 Video İnceleme Lenovo'nun hibrit laptop serisi yeni Yoga'larından, Yoga 710'u tüm detaylarıyla inceledik. Samsung Galaxy S8 lansmanından canlı aktarıyoruz! CHIP Tech Talk canlı yayınlarında bu hafta Samsung lansmanındaydık. Samsung Galaxy S8 lansmanını sizlere canlı olarak aktardık, lansman sonrasında ise Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus akıllı telefonlarını Acer Predator Z35 Video İnceleme Oyunculara özgü, hem kavisli hem G-Sync'li monitör Acer Predator Z35'i inceledik. Alcatel One Touch Pixi 3 10 WiFi Video İnceleme Uygun fiyatlı tablet kategorisinde kendine yer bulan Alcatel One Touch Pixi 3'ü inceliyoruz. Sennheiser Momentum Wireless Video İnceleme Aktif gürültü engelleme ile yüksek müzik performansı iddiasıyla gelen Momentum'u değerlendirdik. HyperX Cloud Revolver S Video İnceleme Cloud Revolver'ın yenilenen modeli Revolver S, oyuncular için yeni seçenek. Peki, neler sunuyor? Film izleme deneyiminde yeni ufuklar Vodafone ve puhutv'den Türkiye'nin dijital deneyimini artıracak yeni bir girişim ADATA XPG Dazzle DDR4 Video İnceleme DDR4'e terfi etmeyi düşünüyorsanız, ADATA XPG Dazzle size göre olabilir.
Forum