Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Lenovo Yoga Book Video İnceleme Lenovo'nun tablet ve dizüstü bilgisayar karışımı Yoga Book'u tüm detaylarıyla inceledik.
Kingston HyperX Fury DDR4 32GB Video İnceleme 32 GB kapasiteli HyperX Fury DDR4 RAM elimizde. Peki, sistemimizde nasıl performans gösterdi? Asrock Fatal1ty Z270 Gaming K4 Video İnceleme Oyunculara özel olarak sunulan Asrock Fatal1ty Z270 Gaming K4'ü inceledik.
Asus ROG STRIX GTX1080 O8G Gaming Video İnceleme Asus ROG STRIX GTX1080 O8G Gaming ekran kartı tüm detaylarıyla testte. Reeder P11SE Video İnceleme Reeder P11SE Art incelemesinin sonra bu defa da P11SE bizlerle. İşte hakkında her şey! TP-Link TD-W9977 Video İnceleme ADSL ve VDSL2 özellikleri sunan TP-Link'in yeni Modom Router'ı TD-W9977'yi inceliyoruz. Reeder P11SE Art Video İnceleme Reeder'ın P11 modelinden sonra gelen P11SE Art tüm detaylarıyla incelememizde. LG G6 Video İnceleme Bu yılın yeni bombalarından LG G6'yı tüm detaylarıyla inceledik. Peki, LG G6 almaya değer mi? Dark Evo N1400 Video İnceleme Uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlardan Dark Evo N1400'ü inceledik. Samsung Galaxy S8+ Video İnceleme Yılın en çok konuşulacak akıllı telefonlarından Samsung Galaxy S8+'ı tüm detaylarıyla değerlendirdik HP Elite x3 Video İnceleme Sadece akıllı telefon değil; hem PC, hem laptop olarak da kullanılan HP Elite x3 testte! Yunmai Colors Video İnceleme Basküller de akıllandı! Hemen her şeyi ölçümleyen Yunmai Color'u inceledik! Microsoft Wireless Display Adapter Video İnceleme TV'ye kablosuz görüntü aktarımı gerçekleştiren Microsoft Wireless Display Adapter'ü inceliyoruz. İşte AOC''nin İlk "Modüler" Tasarımlı Monitörleri! AOC, Almanya'nın Leipzig kentinde düzenlediği lansmanda, ilk modüler tasarımlı Porsche monitörlerini tanıttı. İşte özellikleri ve fiyatı! TP-Link RE305 Video İnceleme Wi-Fi ağında ölü noktaları hayata döndüren TP-Link RE305'e yakından bakıyoruz.
Forum