Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Lenovo Ideapad 720s Video İnceleme Çok yönlü kompakt bir dizüstü bilgisayar arayanların tercihi olabilecek Idepad 720s'i inceledik.
Inca Empousa Mouse Video İnceleme Tasarım ve kullanımıyla oyuncular için özel üretilen Inca Empouse Mouse, elimizin altında. Samsung Kablosuz Hızlı Şarj Standı Video İnceleme Telefonu kabloyla şarj etmekten bunalanlar için Samsung'dan gelen güzel çözüm detaylı testte.
Sony Alpha 99 II Video İnceleme Sony'nin fotoğraf makinesi alanındaki amiral gemisi Alpha 99 II inceleme altında. Sony Xperia XZ1 Video İnceleme Sony'nin en yeni amiral gemisi Xperia XZ1 akıllı telefonunu tüm detaylarıyla test ettik! Samsung Gear Sport Video İnceleme Samsung'un IFA 2017'de tanıttığı Gear Sport akıllı saatini kolumuza taktık. İşte inceleme raporumuz! Sony Mobile, Xperia XZ1 Hakkında Ne Diyor? Sony'nin en yeni amiral gemisi Xperia XZ1 akıllı telefonunu Sony yetkilisinden dinledik. Philips Bass+ SHB4305 Video İnceleme Hem kulak içi hem yüksek bas sesli kablosuz kulaklık arayanlara özel BASS+ SHB4305'i inceliyoruz. Hometech HT C14M Video İnceleme Uygun fiyatıyla bütçe dostu laptop arayanların gözdesi olabilecek Hometech HT C14M ne kadar iyi? Alcatel A3 Video İnceleme Uygun fiyatlı ceplerde bu hafta Alcatel'in A3 modelini inceliyoruz. Casper VIA P2 Video İnceleme Casper'ın orta segment akıllı telefonlarından yeni VIA P2 elimizde. İnceledik! Asus ROG STRIX GL553 Video İnceleme Asus'un NVIDIA GTX 1050'li oyun bilgisayarı ROG STRIX GL553VD testte! Moto G5S Plus Video İnceleme Moto G ailesinin ilk çift kameralı telefonu Moto G5S Plus'ı tüm detaylarıyla inceledik. AOC AGON AG251FZ Video İnceleme Oyunculara özel gelen AOC AGON AG251, 240 Hz ve FreeSync desteği ile önemli bir model. İnceledik! Philips 349X7FJEW Video İnceleme Kıvrımlı monitörlere geçmeyi düşünenlere özel opsiyon sunan Philips 349X7FJEW incelemede.
Forum