Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
OPPO'dan fiyat/performans 3'lüsü Fiyat/performans açısından dikkat çeken 3 ürün bir arada! İşte OPPO A54, OPPO Band ve OPPO Enco Air hakkında bilinmesi gerekenler.
POCO F3 & POCO X3 PRO video inceleme Xiaomi'nin heyecanla beklenen 2 yeni güçlü telefonu POCO F3 ve POCO X3 Pro hakkında bilmeniz gereken her şey! HONOR Earbuds 2 Lite video inceleme Kulak içi kulaklıklarda yeni oyuncu Honor Earbuds 2 Lite'ı inceledik. Bu incelemede Earbuds 2 Lite'ın tasarımından ses performansına kadar değiniyor ve rakip modellerle karşılaştırmada bulunuyoruz.
Keenetic Hero DSL AC1300 video inceleme Sadece basit bir modem/router yerine üst seviye özellikler içeren bir internet desteği arayanlar için özel olarak gelen Keenetic Hero DSL AC1300'ü inceledik. Samsung Galaxy Tab A7 Lite video inceleme Tablette uygun fiyat ideal performans arayanlara iyi bir seçenek olacak Samsung Galaxy Tab A7 Lite hakkında bilinmesi gerekenler. Huawei MatePad 11 video inceleme Ve sonunda HarmonyOS işletim sistemi ilk Huawei cihazı elimizde! İşte HarmonyOS'li MatePad 11 ve HarmonyOS işletim sistemi ile MatePad 11 hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey! TP-Link Tapo L530E video İncelemesi TP-Link'in uygun fiyatlı akıllı ev ürün ailesi Tapo'nun renkli akıllı ampulü L530E'yi inceledik. Xiaomi Mi 11 Lite video inceleme Xiaomi'nin yeni nesil premium orta segment için merakla beklenen akıllı telefonlardan Mi 11 Lite nasıl bir telefon? Bu incelememizde Xiaomi Mİ 11 Lite hakkında bilmeniz gereken her şey anlatıyoruz. OPPO A74 video inceleme OPPO'nun orta sınıf akıllı telefonları arasında yeni seçenek olan A74, 3199 TL fiyatıyla dikkat çekerken, bu fiyata iyi bir telefon satın almak isteyenleri tatmin edici özellikler sunuyor. Huawei FreeBuds 4 video inceleme Mobil ortamda stüdyo kalitesinde ses ve akıllı bağlantı teknolojisiyle beraber FreeBuds 4 hakkında bilmeniz gereken her şeyi bu incelememizde anlatıyoruz. OPPO Enco X video inceleme Bazen güzel bir tını, bir melodi hayata bir anda renk katar ve size hiç ummadığınız ölçüde ilham kaynağı olur. İşte OPPO'nun "ilham veren akustik" olarak tanımladığı yeni kulaklığı, Enco X incelemesi Bose Frames Tenor video inceleme Güneş gözlüğünden kulaklık olur mu? İşte Bose Frames Tenor ve Soprano incelemesi! OPPO A54 video inceleme Bütçeyi çok yormadan, uygun fiyata iyi bir akıllı telefon arayanlara güzel seçenek olabilecek OPPO A54'ü tüm detaylarıyla inceliyoruz. Monster Huma H4 V4.1 Video İnceleme Güçlü özelliklere sahip ama kompakt bir dizüstü bilgisayar arayanlar Monster'dan yeni gelen Huma modeliyle çok mutlu olabilirler. Monster Huma H4 V4.1'i tüm detaylarıyla inceliyoruz. Rode Wireless Go II inceleme video inceleme YouTube, Vlog, Podcast ve tüm dijital platformlara üretilen içeriğe ses getirecek sınıfının en iyisi Rode Wireless Go II'yi tüm detaylarıyla inceliyoruz.
Forum