Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Asus VivoBook S510U Video İnceleme 15.6 inç dizüstü bilgisayar kategorisinde ince bir model arayanlar için VivoBook S ne kadar iyi?
Brother HL-L8360CDW, Güvenlikte Çığır Açıyor Kablosuz renkli lazer yazıcılar arasında güvenlik fonksiyonlarıyla dikkat çekiyor. Sony WH-1000xM2 Video İnceleme Sony müzik konusunda çıtayı yükseltiyor. Bu defa WH-1000xM2 kulaklığını kulağımıza taktık!
Asus ROG Strix Z370-F Gaming Video İnceleme 8'inci nesil Intel işlemci almayı düşünenler için Asus ROG Strix Z370-F Gaming anakartı inceledik. Philips 245C7QJSB Video İnceleme Philips'in moda serisinde yer alan 24 inçlik Philips 245C7QJSB monitörü masamızda. Asus Zenfone 4 Video İnceleme "Orta sınıf amiral gemisi" diyebileceğimiz Zenfone 4 elimizde. Peki, neler sunuyor? Fiyatı ne kadar? Samsung Galaxy A8 (2018) Video İnceleme Samsung'un premium seviyesini orta sınıfa getiren yeni cebi Galaxy A8 (2017) tüm detaylarıyla testte Razer Atheris Video İnceleme Mobil kullanım odaklı oyuncular için hazırlanan Razer Atheris'i inceledik. Zyxel Multy X Video İnceleme Geniş veya çok katlı evde internet erişim problemi olanlar için Zyxel Multy X ağ çözümünü inceledik. Casper VIA F2 Video İnceleme 4 kameralı ilk yerli akıllı telefon Casper VIA F2'yi tüm detaylarıyla test ettik! Asus DSL-AC51 Video İnceleme Asus'un fiyat/performansıyla dikkat çeken modem / router modeli DSL-AC51'i inceledik. Dark AT1 Car Camera Video İnceleme Dark AT1 otomobil kamerası her gün aracıyla trafiğe çıkanlar için önemli bir cihaz. Peki ne sunuyor? XFX Radeon RX 570 RS Video İnceleme AMD'nin Polaris mimarili Radeon RX 570 ekran kartının XFX yorumuna göz atıyoruz. Toshiba Canvio Connect II Video İnceleme İhtiyaç duyduğunuz hemen her dosyayı her yerde yanınızda tutabileceğiniz Canvio Connect II testte! Meizu EP52 Video İnceleme Meizu'nun sporculara özel Bluetooth kulaklığı EP52'yi kulağımıza takıp yola çıktık.
Forum