Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
HyperX Cloud Alpha Video İnceleme PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularına gelen HyperX Cloud Alpha ne kadar iyi? İnceledik!
Dijital dönüşümün zamanı geldi! Turkcell genel müdürü Kaan Terzioğlu ile Turkcell teknoloji zirvesini değerlendirdik. Honor 7X ve Honor 9 Lite'ı Tanıtıldı! Honor Türkiye'de satışa sunacağı ilk telefonları Honor 7X ve Honor 9 Lite'ı tanıttı.
Yazıcı Tercihinde Geniş Bağlantı Seçeneği Önemli Yazıcı tercih ederken geniş bağlantı seçenekleri arıyorsanız, tercihiniz Brother HL-L8360CDW olmalı. Logitech G513 Carbon Video İnceleme LIGHTSYNC desteğiyle şık bir mekanik klavye olan Logitech G513 Carbon'u inceledik. Sony GTK-XB60 Video İnceleme Müzikte ekstra bas sevenler Sony'nin bu hoparlörüne bayılacak. Sony GTK-XB60'ı inceledik! Spigen Galaxy S9 / S9+ Kılıf Video İnceleme Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus alacaklar için özel inceleme. Hangi koruma kılıfı satın almalı? Sony WF-1000X Video İnceleme Kulak içi kablosuz kulaklıklara premium örnek Sony'den geldi. WF-1000X adeta ateş ediyor! İnceledik! Meizu Pro 7 Video İnceleme Çift ekran ve çift kameralı Meizu Pro 7 elimizde! Peki, çift ekran gerekli mi? İnceledik! Huawei P smart Video İnceleme Huawei P smart incelemesi tüm detaylarıyla burada. Her şeyiyle anlattık. AOC I2790PQU Video İnceleme Monitör satın alırken ev / iş / oyun diye ayırmıyorsanız, AOC I2790PQU size göre olabilir. OMEN by HP 27 Video İnceleme G-Sync destekli monitör arayan oyuncular bu tarafa: OMEN By HP 27 masamızda! TP-Link RE205 Video İnceleme İnternet ağını genişletmenin en kolay yollarından olan menzil genişleticilerden RE205 elimizde. Razer Kraken 7.1 V2 Video İnceleme Özellikle FPS oyuncuları için muhteşem bir kulaklık seti olan Razer Kraken 7.1 V2'yi inceledik. Plantronics BackBeat FIT 305 Video İnceleme Yalnızca spor salonu müdavimleri için değil, koşucular için de sunulan kulaklık elimizde.
Forum