Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Philips 328P6AUBREB Video İnceleme HDR desteğinden geniş RGB kalibrasyonuna kadar tam bir profesyonel olan Philips 328P6A masamızda.
Honor 7X Video İnceleme Merakla beklenen Honor 7X performansıyla nasıl, fiyatına uygun bir model mi? İnceledik! Razer Ornata Chroma Video İnceleme Mecha-membrane klavye ile tanışın! Razer Ornata Chroma'yı inceledik...
Sennheiser GSP 600 Video İnceleme Alman firmadan oyuncular için yeni amiral gemisi. Sennheiser GSP 600 oyuncu kulaklığını inceledik! AMD Ryzen 7 2700X Video İnceleme AMD, Ryzen işlemcileriyle Intel'e kafa tutmaya devam ediyor. İşte Ryzen 7 2700X ve hakkında her şey! Samsung 970 EVO NVMe M.2 SSD Video İnceleme Samsung'un henüz yeni tanıttığı 970 EVO NVMe M.2 V-NAND SSD'si elimizde. Intel NUC Mini PC Video İnceleme Masaüstü bilgisayarlara kompakt çözüm getiren Intel NUC Mini PC incelemesi. HP Spectre 13 Video İnceleme Mobilite & yüksek performans arayanlara özel ultrabook HP Spectre 13'ü tüm detaylarıyla test ettik. Kaan N2 Video İnceleme Henüz yeni satışa sunulan Kaan N2'yi inceledik. Peki, uygun fiyatlı olan Kaan N2, satın alınır mı? TP-Link Deco M5 Video İnceleme Tüm evi kapsayacak iyi bir WiFi ağ sistemi arayanlar için Deco M5'i inceledik. TP-Link Archer C60 Video İnceleme TP-Link Archer C60, uygun fiyatlı performanslı bir router oluyor? Peki, cihaz neler sunuyor. İnceliy Pineng PN-888 Video İnceleme Her akılı telefon sahibinin ihtiyacı olan mobil şarj cihazlarına yeni bir örnek: Pineng PN-888 elimi FSP HYPER K 700W Video İnceleme PC toplama telaşındakilere iyi gelecek bir güç kaynağı olan FSP HYPER K 700W'ı inceledik. reeder P12S Video İnceleme reeder P12S elimizde. Bakalım reeder'ın yeni telefonu ne getiriyor, satın alacaklara neler sunuyor? Asus Cerberus Fortus Video İnceleme Asus'un Cerberus serisinin yeni üyesini inceledik.
Forum