Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
MSI GE73 Raider RGB 8RF Video İnceleme Üst seviye oyun performansı isteyen oyunculara özel hazırlanan MSI GE73 Raider RGB 8RF incelemesi.
Samsung Galaxy J8 Video İnceleme Samsung'un orta segmente getirdiği yeni J serisi telefonu Galaxy J8 ne kadar iyi? İnceledik! Viewsonic VX2778 Video İnceleme İster ev ister ofisi için monitör arayanların ilgisini çekebilir. ViewSonic VX2778'i inceledik.
Monster Abra A7 V8.1.1 Video İnceleme Oyunculara özel fiyat/performans Notebook modellerinden Abra A7 V8.1.1'i inceledik. Asus Zenfone Max Pro Video İnceleme 2 güne kadar pil ömrü sunan Zenfone Max Pro, satın alınır mı? İnceledik! Alcatel 3 Video İnceleme 1000 TL civarında temel kullanımlar için uygun bir akıllı telefon modeli olan Alcatel 3'ü değerlendi AOC G2590VXQ Video İnceleme Oyunculara özel, fiyatıyla da güzel bir oyuncu monitörü olan AOC G2590VXQ incelemede. Klipsch Reference R5 Neckband Video İnceleme Tasarımıyla özel bir bluetooth kulaklık olan Klipsch Reference R5 Neckband'i inceledik. Huawei MediaPad T3 10 Video İnceleme Uygun fiyatlı tablet arayanlar için tercih edilebilir tablet olan Huawei MediaPad T3 10 incelemesi. LG Q7+ Video İnceleme LG'nin Q7 serisindeki en üst modelini tüm detaylarıyla değerlendirdik. İşte LG Q7+ incelemesi... TP-Link Archer C2300 Video İnceleme MU-MIMO Gigabit Router arayanlara özel bir cihaz olan TP-Link Archer C2300 incelemesi. Uzun Dönem Testi: Samsung Galaxy S9 Plus Video İnceleme Samsung Galaxy S9 Plus'ı yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz. Peki, hala satın alınır mı? Uzun kullanımda ne gibi sorunları ortaya çıkıyor? Hepsi burada.. Cougar Conquer Essence Video İnceleme Cougar'ın yeni kasası Conquer Essence, hayalinizdeki kasayı oluşturmanızı sağlayabilir Logitech G305 İnceleme Giriş seviyesi kablosuz oyuncu faresi arayanlara özel Logitech G305 inceleme altında. Samsung Galaxy Note 9 Ofisimizde; İşte İlk Yorumlarımız Samsung Galaxy Note 9'u tüm detaylarıyla incelemeye başlamadan Note 9 hakkındaki ilk izlenimlerimizi aktarıyoruz!
Forum