Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Monster Abra A7 V11.4 video inceleme Monster'ın RTX 3050 ekran kartı ve 11'inci nesil Intel Core i7-11800H işlemcili yeni dizüstü bilgisayarı Abra A7 V11.4'ü tüm detaylarıyla inceledik.
Samsung Galaxy Z Fold 3 video inceleme Şimdiye kadarki en iyi katlanabilir akıllı telefon olan Samsung Galaxy Z Fold 3'ü inceledik. Intel Core i9-11980HK video inceleme Intel'in mobil platformda tepe işlemcisi Intel Core i9-11980HK nasıl performans gösteriyor. İşte Intel Core i9-11980HK incelemesi.
Huawei Watch GT 3 video inceleme Etkileyici pil ömrüne ve egzerziz takibine sahip yetenekli bir akıllı saat: İşte Huawei Watch GT 3 incelemesi. AOC CU34G3S video inceleme İyi bir oyun ekürisi arayan üst seviye bir bilgisayar sistemi olanların kesinlikle yakından incelemek isteyecekleri bir monitör olan AOC CU34G3S'i inceledik. Huawei nova 9 video inceleme Huawei'nin yeni yıldızı Nova 9'u tüm detaylarıyla A'dan Z'ye inceledik. AudioEngine HD6 video inceleme Odyofillerin ve profesyonel müzisyenlerin olduğu kadar iyi bir müzik zevki olanların da ilgi duyacağı bir hoparlör seti olan AudioEngine HD6'yı inceledik. Samsung QN800A Neo QLED 8K video inceleme Televizyonda 8K çözünürlük ne kadar gerekli? Samsung QN800A Neo QLED 8K Smart TV (2021) üzerinden 8K değerlendirmesi yapıyor ve görüntü teknolojilerine yakından bakıyoruz. EarFun Air Pro 2 True Wireless video inceleme Uygun fiyata gürültü engelleme özelliği bulunan ve rekabetçi bir kablosuz kulaklık arıyorsanız, EarFun Air Pro 2 modeli sizin için iyi bir seçenek olabilir. Mercusys ME30 video inceleme İnternetten faydalanmak en doğal hakkımız. Peki, ama bütçeyi çok sarsmadan Wi-Fi'yı arka odaya nasıl ulaştıracağız? İşte bütçe dostu ve bu sınıfta kaliteli menzil genişletici Mercusys ME30 incelemesi. Tecno Camon 16 video inceleme Uygun fiyatlı merak edilen telefonlardan biri olan Tecno Camon 16'ı inceledik. TCL MoveTime MT42 video inceleme Bugün bu endişeleri ortadan kaldıracak, güvenlik özellikleriyle donatılmış bir çocuk akıllı saati olan TCL MoveTime MT42'yi inceliyoruz. Excalibur E60 video inceleme Masaüstü bilgisayarda yeni nesil Intel işlemci ve en iyi donanım bileşenleri yüksek performansın kapısını aralıyor. Peki, nasıl bir PC satın almalı? İşte karşınızda Excalibur E60! Excalibur 34" Monitör video inceleme Tasarım dünyasının profesyonelleri ve usta oyuncuların beklentilerini karşılayacak tüm detaylar bir araya getiren hem profesyonel hem oyuncu Excalibur 34" monitörü inceledik. OPPO A74 hakkında çok sorulanlar RAM yükseltme özelliği gelen OPPO A74 hakkında tüm soruları bir araya topladık, her birini cevaplandırdık. İşte OPPO A74 hakkında çok sorulanlar ve OPPO A74'te RAM nasıl yükseltilir sorusunun cevabı!
Forum