Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Sades T-POWER SA-701 Video İnceleme Giriş seviyesi kulaklık arayanlara özel bir oyuncu kulaklığı olan Sades T-POWER SA-701 incelemede.
TP-Link Archer VR1200 Video İnceleme ADSL/VDSL ve fiberi de had safhada destekleyen TP-Link Archer VR1200 nasıl bir cihaz? inceledik! AeroCool KCAS 750GM Modular Video İnceleme AeroCool KCAS 750GM güç kaynağı oyuncular için ne kadar verimli? İnceledik!
ZyXEL WRE6602 Video İnceleme Menzil problemi yaşayanların derdine derman olacak ZyXEL WRE6602 cihazını inceledik. Forcepoint'ten Yeni Nesil Ağ Güvenliği Çözümleri! Forcepoint, bu ihtiyaca yanıt veren Forcepoint Network Security Ürün Ailesi'ni İstanbul'da düzenlediği bir lansmanla Türkiye pazarına tanıttı. Bose QuietComfort 35 II Video İnceleme Sınıf lideri gürültü engelleme özelliği getiren QuietComfort 35 II'yi kullandık! Honor 10 Lite video inceleme Şok fiyata şok özellikler sunan Honor 10 Lite bizleri de şok etti! İşte Honor 10 Lite incelemesi! Acer Predator Triton 700 Video İnceleme Uzun zamandır gördüğümüz en yenilikçi notebook Acer Predator Triton 700'ü inceledik! HUAWEI mağazası İzmir'de açıldı Türkiye'deki ilk HUAWEI Deneyim Mağazası, 9 Şubat Cumartesi günü İzmir'de hizmete girdi. NVIDIA GeForce RTX 2080 Video İnceleme Asus ROG Strix Gaming GeForce RTX 2080'i test sistemimize taktık, test ettik! İşte test raporu! Plantronics RIG 800HD Video İnceleme Başarılı performans, uzun pil ömrü sunan kulaklık, Plantronics RIG 800HD'yi inceledik. Alcatel 5V Video İnceleme IFA'da tanıtılan bütçe dostu yeni telefon Alcatel 5V'yi değerlendirdik. İşte Alcatel 5V incelemesi! HyperX Cloud Earbuds Video İnceleme PUBG severler ve Nintendo Switch sahipleri için özel bir ürün: Cloud Earbuds'ı inceledik! Intel Core i9-9900K Video İnceleme Intel'in 9'uncu nesil i9-9900K işlemcisi nasıl performans gösteriyor, oyuncular için ideal mi? Test ettik! LG K11 Video İnceleme LG'nin bütçeye uygun akıllı telefon arayanlara sunduğu K11, gerçekten de bütçe dostu mu? İnceledik!
Forum