Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Vestel Venus Z30 Video İnceleme 2600 TL'lik Vestel Venus Z30 satın alınır mı alınmaz mı? İşte cevabı: Vestel Venus Z30'u inceledik!
Asus Prime Z390-A Video İnceleme Yeni Intel sistem toplayacaklar için önemli bir anakart olabilecek Asus Prime Z390-A'yı inceledik. Samsung Galaxy A50 Video İnceleme Samsung'un premium orta sınıf akıllı telefonu Galaxy A50'yi tüm detaylarıyla inceledik!
XPG EMIX H20 Video İnceleme Bütçe dostu, RGB ve 7.1 ses destekli bir kulaklık arayanlar, XPG EMIX H20'den memnun kalacaklar. FSP Windale 6 Video İnceleme Intel Core i9-9900K işlemciyi nasıl soğuttuk? İşte FSP Windale 6 CPU Cooler incelemesi! Asus ROG Strix XG32VQ Video İnceleme Agresif tasarımı 144Hz ve kavisli ekranıyla oyunculara özel Asus ROG Strix XG32VQ monitörü inceledik Spigen Samsung Galaxy S10+ Kılıf Video İnceleme Samsung Galaxy 10+ satın alacaklar için özel inceleme! Hangi koruma kılıfı satın almalı? Samsung Galaxy M20 Video İnceleme Bataryasıyla canavar bütçe dostu akıllı telefon Samsung Galaxy M20'yi inceledik! Sades Spellond PRO Video İnceleme Bu kulaklık Battlefield V'te savaşın içine çekiyor! Güçlü titreşimli Sades Spellond PRO'yu inceledik Monster Tulpar T7 V19.1 Video İnceleme Monster Notebook'tan yeni RTX'li canavar geldi! İşte Tulpar T7 V19.1 ve tüm detaylarıyla incelemesi! Sony WH-1000XM3 Video İnceleme Sony'nin şaşırtıcı gürültü engelleme özelliği sunan yeni kulaklığı Sony WH-1000XM3'ü inceledik! TP-Link Archer T3U Video İnceleme Bu minik cihaz Wi-Fi'sız bilgisayarınızı Wi-Fi'landırmaya geliyor. İşte Archer T3U incelemesi... HyperX Savage EXO SSD Video İnceleme PlayStation 4 ve Xbox One için özel bir SSD olan HyperX Savage EXO SSD'yi inceledik. CoolerMaster MasterBox MB511 Video İnceleme Masaüstü PC toplayacak oyuncular için özel inceleme: İşte CoolerMaster MasterBox MB511 incelemesi! Razer BlackWidow Elite Video İnceleme Gelmiş geçmiş en iyi Razer klavyesi olabilir mi? İşte Razer BlackWidow Elite incelemesi.
Forum