Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
TCL Plex Video İnceleme TCL'in kendi adıyla ilk akıllı telefonu Plex'i inceledik, satın alınır mı alınmaz mı cevabını verdik
Corsair K70 RGB Mk.2 Rapidfire Video İnceleme Özellikleri isminden de kallavİ olan Corsair K70 RGB Mk.2 Low Profile Rapidfire klavyeyi inceledik. VAVA VA-CL006 Video İnceleme Çin'den gelen gece lambası VAVA'yı inceledik!
Honor 9X Video İnceleme Honor'un uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu Honor 9X'i tüm detaylarıyla inceledik. Asus ZenBook Pro Duo Video İnceleme Asus'un ezberbozan dizüstü bilgisayarı ZenBook Pro Duo'yu tüm detaylarıyla inceledik! Monster Tulpar T7 V19.5 Video İnceleme Monster'ın üst kategoride fiyat/performans oranıyla dikkat çeken Tulpar T7 V19.5'i inceledik. Inca Ophira IKG-444 Gaming Klavye Video İnceleme Uçuk fiyatlı oyuncu klavyelerine bütçeye uygun iyi alternatif olan Inca Lapetos IKG-447'yi inceledik Palm PVG100 Video İnceleme Sosyal medyayı azaltmak, telefonda daha az zaman geçirmek istiyor, başaramıyor musunuz? İşte Palm! Oppo A9 (2020) Video İnceleme Sıla'nın "kamerası çok iyi" dediği Oppo A9 (2020)'yi inceledik. Samsung Galaxy Watch Active 2 Video İnceleme Samsung Galaxy Watch Active 2 ne kadar iyi, satın alınır mı, özellikleri neler? Her şeyi anlattık! Xiaomi Redmi Note 8 Pro Video İnceleme Xiaomi, bu fiyata alternatifi olmayan bir telefon yapmış: İşte Redmi Note 8 Pro incelemesi! ADATA SD600Q Video İnceleme Mobil, dayanıklı ve fiyat/performans SSD'si isteyenler için ADATA SD600Q SSD'yi inceledik. Asus ZenBook 14 UX434F Video İnceleme Asus'un çift ekranlı olmasıyla fark yaratan dünyanın en kompakt laptop'ı ZenBook 14'ü inceledik. HyperX Alloy Origins Video İnceleme HyperX'in sade ve performanslı oyuncu klavyesi Alloy Origins'i inceledik. Samsung Galaxy M30s Video İnceleme Pilini kolay kolay bitiremeyeceksiniz: Samsung Galaxy M30s'i inceledik!
Forum