Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
Asus GeForce GTX 760 DirectCU Mini Asus'un Mini-ITX'e uygun yapıda ürettiği GeForce GTX 760 DirectCU Mini ekran kartını inceledik!
Gigabyte GSmart Maya M1 v2 Gigabyte'ın çift hat destekli GSmart Maya M1 cep telefonunun yenilenmiş sürümünü test ettik! IRIScan Book 3 Tarama işlemini el altına getiren IRIScan Book 3, dokümanları tararken büyük kolaylık sunuyor.
Nokia Lumia 1020 Nokia'nın 41 MP'lik devi Lumia 1020'yi test ettik! İşte kamera, performans ve dahasıyla tüm sonuçlar Philips Fidelio X1 video inceleme Philips'in yüksek ses kalitesi için her ayrıntıyı düşündüğü Fidelio X1 kulaklığı test merkezimizde. Samsung Galaxy Note 3 Samsung'un yeni devi Galaxy Note 3'ü tüm detaylarıyla test ettik! Merak ettiğiniz her şey içeride... Artes Tiny video inceleme Kompakt boyutları ve şık tasarımıyla dikkat çeken Tiny, "mini" tablet arayanlara uygun seçenek. Marley Exodus: Video İnceleme Stil sahibi müzikseverler tarafından tercih edilebilecek olan Exodus, elimizdeydi. İşte sonuçlar! Ttec EasyCharge Smart Telefonunuzun şarjıyla başınız dertteyse EasyCharge Smart ile bunu aşabilirsiniz. LG G2 HTC One ve Galaxy S4'ün en güçlü rakibi, LG'nin son amiral gemisi G2'yi test ettik! İşte sonuçlar... TP-LINK TL-WPA4220KIT Ağınızı genişletmenin ve ağınızı kablosuza çevirmenin yollarını arıyorsanız bu inceleme sizin için! Bir mSATA SSD Disk nasıl terfi edilir? Hafif bir Ultrabook aldınız ama diski yetersiz mi geliyor? O zaman bu rehberimizi izleyin ve nasıl değiştireceğinizi öğrenin. Inca Noble video inceleme Retina ekranıyla dikkat çeken Inca Noble, test merkezimizdeydi. İşte sonuçlar... MSI Z87 XPower MSI'ın 4. Nesil Haswell işlemcilere hazır anakartı Z87 XPower'ı test merkezimizde ağırladık. TP-LINK TL-WR710N video inceleme! Kablolu ağını kablosuza dönüştürmek için portatif bir yol arayanlara...
Forum