Ahmet Ömüt

Editör ahmetomut@gmail.com
TÜM YAZILARI
General Mobile GM 22 Pro video inceleme General Mobile GM 22 Pro ile oyuna geri döndü! 4.500 TL fiyatıyla merak edilen telefonlardan GM 22 Pro'yu tüm detaylarıyla inceliyoruz!
vivo TWS 2 ANC video inceleme Vivo'nun ülkemizdeki ilk TWS kulaklığı TWS 2 ANC ne gibi özelliklere sahip ve rakiplerinden farkları neler? İşte detaylı vivo TWS 2 ANC incelemesi! Asus TUF Gaming Capture video inceleme Yayıncıların aradığı kristal netlikte video yakalama performansını tek başına sunuyor: İşte Asus TUF Gaming Capture Box incelemesi.
En Akıllı Diş Fırçası: Oral-B iO 9 Video İnceleme Diş sağlığına özen gösterenler için Oral-B'den bir diş fırçasından daha fazlası geliyor. İşte Oral-B iO 9 hakkında bilinmesi gerekenler! Honor 50 video inceleme Honor'un yeni akıllı telefonu Honor 50 nasıl bir telefon, satın alınır mı? İşte Honor 50 incelemesi! HP Elite Dragonfly G2 inceleme Video İnceleme HP'nin esnek kullanımı öne çıkaran ultra mobil dizüstü bilgisayarı HP Elite Dragonfly G2'yi inceledik. Samsung Galaxy S21 FE ön inceleme Samsung'un uzun zamandır beklenen Galaxy S21 Fan Edition modeli sonunda ülkemizde satışa çıktı. Peki, Samsung Galaxy S21 FE ne gibi özelliklere sahip ve fiyatı ne kadar? Tecno Spark 7 Pro & 7T video inceleme İyi bir akıllı telefon arıyor, anck bütçeniz 2500 – 3000 TL dolaylarını pek aşamıyorsa bu telefonlar işinize yarayabilir. Monster Pusat Virtual 7.1 video inceleme Oyuncular için gerçek bir fiyat performans kulaklığı olan Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Headset Lite'ı inceledik! OPPO Watch Free video inceleme OPPO'nun "Akıllı Uyu, İyi Uyu" sloganıyla Türkiye pazarında satışa sunduğu OPPO Watch Free'yi detaylarıyla inceledik! Asus ROG Cetra II video inceleme ANC desteği ile dikkat çeken bir oyuncu kulaklığı olan Asus ROG Cetra II'yi inceledik. Mcdodo Şarj Aksesuarları video inceleme Bugün telefonlarınızı şarj ediyoruz. İşte Mcdodo'nun şarj aksesuarları ailesinden ağır toplar. Fractal Meshify C video inceleme Maksimum termal performans isteyenlere özel geliştiriken PC kasası Fractal Meshify C'yi inceledik. Oppo Reno 6 video inceleme OPPO'nun yeni yerlisi Reno 6'yı tüm özellikleriyle inceledik. Lenovo Yoga Slim 7i Pro video inceleme Lenovo'nun hem ince hem hafif hem de yüksek performanslı yeni dizüstü bilgisayar seçeneği Lenovo Yoga Slim 7i Pro'yu inceledik.
Forum