This browser does not support the video element.

Yeni Nesil Resim ve Not Defteriniz: Huawei MatePad 11.5S PaperMatte İnceleme

Huawei, kağıt benzeri bir deneyim sunan PaperMatte teknolojisini geliştirerek Huawei MatePad 11.5S’in güçlü üretkenlik özellikleriyle bir araya getiriyor. İşte yeni GoPaint uygulamasıyla resim çizmeyi de sevdiren Huawei MatePad 11.5S’in merak edilen tüm detayları!

Huawei, kağıt benzeri bir deneyim sunan PaperMatte teknolojisini yenileyerek, Huawei MatePad 11.5S ile çok daha kullanışlı hale getirdi.

Selefi gibi 11,5 inç boyutunda ve 3:2 en-boy oranında Huawei FullView ekranla gelen tablet, yükseltilen 144 Hz yenileme hızı ve 2800x1840 piksel çözünürlüğüyle artık daha akıcı ve keskin bir görüntü sunuyor.  MatePad 11.5S’teki yeni nesil PaperMatte hem parlama önleyici hem de ışık yansıma önleyici bir özellikle geliyor. Bu sayede doğrudan güneş altında veya yoğun ışık altında ekran rahatça görülebiliyor.

Görünürlüğün yanı sıra tablet, yanında verilen NearLink destekli 3. Nesil M-Pencil ile kağıt benzeri kullanım deneyimini geliştiriyor. 10,000+ basınç algılama seviyesine sahip kalem, yazı yazmayı oldukça kolaylaştırırken, resim çizmeyi de eğlenceli bir hale getiriyor. Daha da güzeli Huawei, sanatseverlere 100’den fazla fırçaya ve 70’den fazla fırça ayarına sahip GoPaint isimli oldukça kullanışlı yeni bir uygulama sunuyor.

Diğer Huawei tabletlerde de görmeye alışık olduğumuz Çoklu Pencere ve SuperHub gibi akıllı özelliklerle satışa sunulan Huawei MatePad 11.5S PaperMatte’nin fiyatı ise güncel olarak 16.999 TL.

İlginizi Çekebilir

Oyunlarda başarınızı katlayacak bir klavye
Kesintisiz, hızlı ve geniş kablosuz ağ çözümü
Uygun fiyatıyla dikkat çeken yerli telefon
ASUS Yapay Zeka Gücünü Dize Getiriyor: ASUS ZenBook S 16 İnceleme
4'ü 1 arada Islak ve Kuru Dikey Şarjlı Süpürge
10 Bin TL Altı Telefon Kralları mı Geldi?
Forum