This browser does not support the video element.

Yapay zeka özelliklerine seviye atlatan laptop

ASUS, yapay zeka çağında hem iş dünyası, hem de günlük kullanım için pratik ve güçlü özelliklere sahip, hafif ve ince bir notebook olan Zenbook S 14’ü tanıttı. Peki, yeni Zenbook ne kadar güçlü? Tüm detaylarıyla inceledik...

Bu bilgisayar “Copilot+ PC” olarak tanımlanıyor. ASUS’un yeni Zenbook S 14 modeli ve güçlü yapay zeka özellikleri sunmasının yanında gerçekten çok da güçlü bir bilgisayar.

Zenbook S 14, tam 47 TOPS, yani saniyede 47 trilyon yapay zeka işlemi yapabilen güçlü bir NPU’ya sahip. Intel Core Ultra 7 EVO Edition’dan güç sağlayan cihaz, böylece yapay zeka konusunda gündelik kullanımdan ziyade üretkenlik noktasında faydalanmak isteyenler için önemli performans sağlıyor.

32 GB RAM, 1 TB SSD, 3K çözünürlüğünde ekran ve toplam 27 saate varan pil ömrüyle de gerçekten cihazda hiçbir detay atlanmamış.

Tüm bunları bir de özel tasarımla perçinleyen Asus, Ceraluminum adını verdiği özel bir materyalle geliştirdiği Zenbook S 14’ü hem bir yapay zeka bilgisayarı, hem profesyonel kullanımlar için bir yardımcı hem de eğlence platformu olarak hazırlamış.

Zenbook S 14, gerçekten son zamanlarda gördüğümüz en başarılı laptop’lardan biri. Elbette fiyatı da biraz el yakıyor. Zenbook S 14, 70 bin 999 TL fiyatla bulunabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Mobil oyun konsolunda zirve bu cihaz olabilir mi?
Bir Telefonu 4 Yıl İlk Günkü Gibi Kullanmak Mümkün mü?
Huawei akıllı saatte çıtayı zirveye mi taşıyor?
Oyunlarda başarınızı katlayacak bir klavye
Kesintisiz, hızlı ve geniş kablosuz ağ çözümü
Uygun fiyatıyla dikkat çeken yerli telefon
Forum