Xiaomi Redmi Note 10 Video İnceleme

Xiaomi'nin 3000 TL altında fiyat etiketine sahip yeni akıllı telefonu Redmi Note 10, yeni fiyat/performans kralı mı? İşte detaylı Xiaomi Redmi Note 10 incelemesi!

Xiaomi, gerçekten de son dönemde çok sayıda modeli arka arkaya piyasaya sürdü ve giriş, orta ve üst sınıf kategorilerinde çarşı pazar karıştı demek mümkün. Şirket 2020 yılında da çok sayıda telefon tanıtmışı, ancak daha 2021'de 4'üncü ayında olmamıza karşın totalde 20'yi aşkın telefon şimdiden tanıttı Xiaomi. Artık sene sonuna kadar kaç model daha görürüz merak ediyoruz doğrusu.

Elbette bunun şikayet edilecek bir yanı yok. Bu hem ürün arayışında olanların elini kuvvetlendiren bir etkenken, diğer yandan Xiaomi'nin de rakipleri karşısında yelpazesini genişletmesine önayak oluyor kuşkusuz. Ancak isimlendirmelere bir el atsalar fena olmayacak gibi. Zira özellikle Redmi Note'lar bir yandan Mi Note'lar bir yandan isimlerin biraz karışmaya başladığı da açık.

Her neyse, bugün Xiaomi'nin yeni telefon modellerinden Redmi Note 10'u tüm detaylarıyla yakından tanıyacağız. Öncelikle bu telefonun fiyat/performans modeli olduğunu söyleyelim. Yani çıktığı sahne bu. Hatırlarsanız Xiaomi'nin 2019 yılında ülkemizde en çok satılan telefonlarından biri Redmi Note 8 Pro modeli olmuştu. O dönem gerçekten de 2199 TL fiyatla alternatifi olmayan bir telefon üretmişti. Bu defa ise yine benzer şekilde, 2885 TL fiyatla elimizdeki Redmi Note 10 modelini tüketicilerle buluşturdu.

Baştan şunu söylemek lazım, artık markalar ciddi anlamda fiyat indirimi yapsalar bile sürekli yükselen kur ve vergilerle beraber 2000 TL bandında iyi bir telefon bulmanız gerçekten zor. Bu bant 3000 TL ve hatta 4000 TL'lere kaymış durumda; telefon satın alacağınızda da araştırmanızı buna göre yapmanız iyi olacaktır.

Redmi Note 10 modeli, fiyat/performans modellerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Telefonun elimizdeki 64 GB'lık modelinin fiyatı dediğimiz gibi şu an 2885 TL. Bu fiyatla da rekabetçi bir durumda. Sağladığı performanstan bahsedeceğiz ve kıyaslama tablolarına bakacağız, ancak önce genel görünüşüyle telefonu biraz tanıyalım.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum