This browser does not support the video element.

TECNO’dan Mobil Fotoğrafçılara Özel Şık Bir Alternatif

TECNO, yeni akıllı telefonu CAMON 30 ile mobil fotoğrafçılara özel güçlü bir kamera kurulumu sunduğu iddia ediyor. Peki TECNO’nun bu iddiası gerçekten doğru mu? İşte şık tasarımıyla öne çıkan TECNO CAMON 30 hakkında bilmeniz gereken her şey…

Son yıllarda ülkemizde adını sıkça duyduğumuz TECNO, yeni CAMON 30 serisiyle Türkiye’deki akıllı telefon portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Serinin temel modeli olan TECNO 30, Alman LOEWE markasıyla yapılan iş birliği sayesinde tasarım olarak yine kalıpların dışına çıkmayı başarıyor. Her biri birbirinden güzel renk seçenekleriyle gelen telefonun, elimizdeki Bazalt Siyahı varyantının arka paneli camdan oluşuyor. Bu cam materyal üzerinde bulunan simli kum kaplama işlemi, güzel gözükmesinin yanı sıra tutuşu oldukça rahatlatıyor.

CAMON 30’u öne çıkaran asıl şey sahip olduğu kameraları. Telefonda, 1/1,57 inç sensör boyutuna ve OIS desteğine sahip 50MP çözünürlüğünde bir ana kamera bulunuyor. Ana kameraya da 2MP derinlik sensörü ve bir ışık sensörü eşlik ediyor. Çekilen fotoğraflar hem ayrıntılı hem de doğal bir renk tonuna sahip. Ön tarafta ise 50 MP çözünürlüğe sahip otomatik odaklamalı bir kamera yer alıyor.

TECNO CAMON 30 ile çektiğimiz tüm fotoğrafları gösterdiğimiz ve telefonun tüm özelliklerini anlattığımız inceleme videosu YouTube kanalımızda yayında.

İlginizi Çekebilir

Huawei Watch 4 Pro Yeni Tasarımıyla Tekrar Sahnede
Xiaomi'nin İlk Wear OS Tabanlı Akıllı Saati Elimizde!
1080p Oyun Monitörü Arayanlara Yüksek Hızlı F/P Ürünü
Bu Cihaz Tüm Mobil İnternet Sorunlarınızı Çözüyor
At Gibi Bilgisayar Olmuş!
Tuşlu Telefonlar Geri Dönüyor
Forum