This browser does not support the video element.

Sony BRAVIA X90C Video İnceleme

Sony'nin 65 inç, 4K ve Android işletim sistemiyle donattığı X90C 4K Ultra HD TV'sini inceledik.

Sony, X90C modeliyle iyi bir işe imza atmış. Televizyonun tasarımına diyecek çok fazla şey yok, ağır olmasının yanında görselliğiyle fazlasıyla dikkat çekici duruyor. Özellikle akıllı telefonlardan ince paneli, oldukça göz kamaştırıcı. Yine görüntü kalitesiyle de fazlasıyla beğendiğimiz televizyon, 4K paneller arasında kendine iyi bir yer ediniyor. Net, keskin görüntüler sunan panel, görüş açısıyla ise açıkçası biraz zayıf kalıyor. Televizyona kenarlardan baktığınızda tonlarda bir miktar zayıflama görmeniz mümkün. Karşıdan baktığınızdaysa renklerin tüm doğallığını görebiliyorsunuz.

Sony X90C için Android işletim sistemi zengin içerik sağlıyor belki fakat arabirimde yer yer takılmalara rastlamamız ve hatta bazı noktalarda kısa aralıklarla işletim sisteminin anlık cevap vermemesi pek hoş değil doğrusu.

Fiyata gelecek olursak, Sony'nin bu modelini 9499 TL civarında fiyat etiketiyle bulmak mümkün. Evet, biraz pahalı; fakat boyut ve 4K çözünürlükle beraber şu an piyasada durum bundan ibaret. Bu pencereden bakarsak X90C'nin fiyatı, fiyat/performans açısından iyi bir noktada. Bunu da söylemek gerek.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum