Samsung Galaxy Z Fold2 5G Video İnceleme

En yeni katlanabilir akıllı telefon Samsung Galaxy Z Fold2 5G'yi tüm detaylarıyla inceledik!

Biliyorsunuz, Samsung'un katlanabilir akıllı telefon serisi sonunda gerçek oldu ve Güney Koreli şirket bu alanda arka arkaya birçok telefon çıkarttı. Evet, ilk model olan Fold biraz sıkıntılı bir başlangıç yaptı, kabul etmek lazım. Telefonla ilgili çok sayıda sorun çıkmıştı. Fakat esnek ekran tasarımının da ilk kez tecrübe edildiğini düşündüğümüzde, birtakım sorunlarla karşılaşılması gayet mümkün, zira esnek ekran bir yana iç yüzeydeki menteşe tasarımının gerçekten de mühendislik harikası olduğunu söyleme gerek.

Benzer konu elbette Huawei için de geçerli. Hatırlarsanız daha önce Huawei'nin de katlanabilir akıllı telefonu Mate Xs'i incelemiştik. Bu 2 telefondan biri içe doğru katlanırken, bir diğeri dışa katlanıyor. Hangisi daha iyi derseniz, bunu kullanan kişinin rahatlığı belirleyecek pek tabii ki, ancak açıkçası biz Mate Xs'i tasarımıyla daha kullanışlı bulmuştuk.

Öte yandan Samsung'un bir diğer katlanabilir akıllı telefonu Z Flip modeli de bir hayli pratik kullanım sağlıyor. Peki, elimizdeki Galaxy Z Fold2 5G modeli nasıl? Bir süredir bu telefonu kullanıyoruz ve bu incelememizde Galaxy Z Fold2 5G'yi yakından tanıyacak, izlenimlerimizden bahsedeceğiz.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum