This browser does not support the video element.

Oyunlarda başarınızı katlayacak bir klavye

Oyun ekosisteminin önemli üreticilerinden biri olan ve güçlü oyun bilgisayarlarıyla tanıdığımız Monster Notebook, oyuncuların tüm ihtiyaçlarına en üst seviye aksesuarlarla cevap vermek için Pusat markasını duyurdu. Biz de Pusat’ın Rapid Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesini merceğimiz altına aldık.

Oyuncu klavyeleri, yüksek rekabet gerektiren oyunlarda başarı sağlamak için önemli bir aksesuar. Oyun ekosisteminde yüksek kaliteli oyuncu bilgisayarlarıyla tanınan Monster Notebook’un aksesuar geliştiren alt makası Pusat tarafında piyasaya yeni sürülen Pusat Rapid Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi, sahip olduğu gelişmiş özellikleri ve başarılı tasarımıyla oyun severlerin büyük beğenisini kazanacak türden bir ürün.

Kompakt tasarımıyla dikkat çeken klavye, böylece espor için uygun olurken üzerinde, Monster Tactile Red V1 Mekanik Switchleri’nin kullanılmış olması, özel geri bildirim hissi ve anlık veri iletimiyle rekabetçi oyunlarda üstünlük sağlıyor. Bu switchler aynı zamanda 80 milyon tuş basım ömrü sunuyor ve klavyenin dayanıklılığını artırıyor. Switchlerin üzerinde ise çift katmanlı PBT tuşlar yer alıyor. Bu tuşlar Aşınma ve solmaya karşı dirençli yapısıyla yıllarca ilk günkü görünümünü koruyor.

Ayrıca çıkarılabilr kabloya sahip olan klavye, kablolu bağlantı sayesinde 1 ms tepki süresi sunuyor. %100 Anti-Ghosting desteği ise aynı anda birden çok tuşun kullanımına izin veriyor. Pusat Rapid Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi 2699 TL fiyat etiketine sahip.

İlginizi Çekebilir

Kesintisiz, hızlı ve geniş kablosuz ağ çözümü
Uygun fiyatıyla dikkat çeken yerli telefon
ASUS Yapay Zeka Gücünü Dize Getiriyor: ASUS ZenBook S 16 İnceleme
4'ü 1 arada Islak ve Kuru Dikey Şarjlı Süpürge
10 Bin TL Altı Telefon Kralları mı Geldi?
Orta Segmentin Amiral Gemisi mi?
Forum