Monster Tulpar T5 V21.1.2 video inceleme

İster İş Yap, İster Oyun Oyna! İşte Monster Tulpar T5 V21.1.2 İncelemesi!

Bu kez yine elimizin altında bir başka canavar dizüstü bilgisayar bulunuyor. Monster'ın yeni seri modellerinden Tulpar T5 V21.1.2 modeline bu incelememizde tüm detaylarıyla yakından bakıyoruz.

Öncelikle yeni seri modellerinde her bir versiyon adı altında farklı konfigürasyon seçeneklerinin olduğunu söyleyerek başlayalım. Bunu zaten özellikle Monster oyuncu notebook'ları ile ilgili olanlar çok yakından bileceklerdir. Kısa bir süre önce Tulpar T7 V21.2 modelini incelemiştik. Bu defa ise masamızda T5 ailesinden bir model var. İki cihaz arasında birtakım benzerlikler var, birtakım farklılıklar var ve elbette bu cihazın fiyatına da yansıyor.

Elimizdeki bu model Tulpar T7 V21.2'ye göre biraz daha bütçeye uygun bir model oluyor ve buna karşılık işlemci bakımından daha güçlü bir seçeneği karşımıza çıkartıyor. Böylece daha güçlü bir işlemci isteyen oyun severler ve elbette öte yandan bu dizüstü bilgisayarı iş için kullanmayı düşünenler için güzel bir seçenek oluyor.

Her ne kadar Monster piyasaya oyuncu notebook'u olarak nam salmış olsa da, öte yandan güçlü teknik kadroyu rakiplere oranla daha uygun fiyatla tüketicilerle buluşturduğu için, iş ihtiyacı için laptop arayanlara da artık hitap ediyor. Özellikle video kurgu işleriyle ilgili olanlar için olsun, Photoshop gibi fotoğraf uygulamalarında çalışanlar için olsun iyi bir seçenek halini alıyor.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum