This browser does not support the video element.

Monster Notebook’tan 14. Nesil Intel İşlemcili Canavar

Monster, 14. Nesil işlemci mimarisine sahip yeni oyuncu notebook’larıyla yepyeni güçlü bir alternatif sunuyor. NVIDIA GeForce RTX 4080 ekran kartı, Intel i9-14900HX işlemci, 5600 Mhz hızında bellekler ve daha fazlası tüm detaylarıyla incelememizde!

Geçtiğimiz aylarda Intel’in 14. Nesil mobil işlemcilerini piyasaya sürmesiyle, çoğu marka bu işlemcileri yeni notebook’larında kullanmaya başladı. Yerli teknoloji markası Monster Notebook da bu furyadan geri kalmayarak yeni Tulpar T6 V1.2.5 ile karşımıza çıkıyor.

Tulpar T6 V1.2.5, 8 performans ve 16 verimli olmak üzere toplam 24 çekirdeğe sahip Intel’in en üst düzey işlemcilerinden biri olan i9-14900HX’i kullanıyor. İşlemcinin performans odaklı çekirdekleri çalıştığında 5.8GHz frekansa erişebilirken, verimlilik çekirdekleri 4.1GHz bandına ulaşabiliyor. İşlemcinin yanına RTX 4080 ekran kartını ve 5600 Mhz hızında çalışan 2 adet 16 GB DDR5 RAM’i de eklediğimizde, yüksek bir performans sunuyor.

Gerçekleştirdiğimiz zorlu oyun ve kıyaslama testlerinde iyi sonuçlar ortaya koyan notebook, sahip olduğu 16 inçlik 165 Hz ekranıyla keyifli bir oyun deneyimi sağlıyor. Ekran, yüzde 100 sRGB renk gamıyla keskinliği yüksek ve canlı bir görüntü sunuyor.

Monster Tulpar T6 ile yaptığımız tüm oyun ve kıyaslama testleri Youtube kanalımızda yayında. Link profilde.

İlginizi Çekebilir

Huawei Watch 4 Pro Yeni Tasarımıyla Tekrar Sahnede
Xiaomi'nin İlk Wear OS Tabanlı Akıllı Saati Elimizde!
1080p Oyun Monitörü Arayanlara Yüksek Hızlı F/P Ürünü
Bu Cihaz Tüm Mobil İnternet Sorunlarınızı Çözüyor
Tuşlu Telefonlar Geri Dönüyor
Pişirme Alışkanlığınızı Aklında Tutabilen AirFryer
Forum