IMOU Ranger Pro & Ranger 2 video inceleme

Tüm güvenliğini sadece kapı kilidine emanet etmek istemeyenler için geliştirilen IMOU Ranger Pro & Ranger 2 güvenlik kameralarını inceleldik.

Dile kolay, orta seviye bir ekran kartının 3000+ TL, yeni nesil bir konsolun ise 7500+ TL civarında olduğu, süpersonik bir çağda ve ülkede yaşıyoruz. Yakın zamanda ikinci el otomobil alabildiğimiz bir fiyata oyun bilgisayarı topluyor, o otomobilin senelik sigorta bedeli tutarına oyun satın alıyoruz. Haliyle, elimizde olanı korumak da eskisinden çok daha fazla önem arz etmekte. Elbette oyun ve bilgisayarlardan sözü açtık fakat elbette evlerde korunması gereken çok şey var ve bu nedenle de bir güvenlik kamerası fikri hiç de fena değil.

Güvenlik kameraları deyince yakın zamana kadar aklımıza kocaman kameralar, bolca kablo ve saatler süren montaj işlemleri gelirdi ama çağ artık değişti. Ülkemiz pazarına henüz giriş yapan güvenlik sistemleri üreticisi IMOU da birbirine benzeyen ancak birbirinden farklı yetenekleri olan iki kamera modeliyle konuğumuz; Ranger 2 ve Ranger Pro modelleri.

İlginizi Çekebilir

Philips 27B1U5601 İnceleme
PS5 ve Xbox Series X ile Uyumlu Çalışan 4K Oyuncu Monitörü
Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?
Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi
Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme
Huawei Watch GT Runner Video İnceleme
Forum