This browser does not support the video element.

Huawei Watch 4 Pro Yeni Tasarımıyla Tekrar Sahnede

Huawei’nin geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü akıllı saati Huawei Watch 4 Pro tekrar sahnede. İşte yenilenen tasarımı ve eklenen bazı sağlık özellikleriyle Huawei Watch 4 Pro hakkında merak edilen her şey…

Huawei, geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü akıllı saati Watch 4 Pro’nun özel bir sürümüyle tekrar karşımızda. Watch 4 Pro Space Edition, tamamen yeni bir model olmasa da yenilenmiş bir tasarım ve sağlık takibine eklenen bazı yeni özelliklerle geliyor.

49 mm titanyum gövdeye sahip saatin çerçeveleri artık gri ve kırmızı renkli nanokristal seramik çerçeveden oluşuyor. Kurma kolu ise LAVAL nozulundan ilham alınarak yeniden tasarlanmış. Ayrıca saat, Watch 4 Pro’dan farklı olarak hem kasasında hem de kayışında PVD kaplamadan iki kat daha sağlam olan havacılık sınıfı DLC titanyum kullanıyor.

Sağlık tarafında TrueSeen 5.5+ teknolojisi ile kalp atış hızını, kandaki oksijeni, stres seviyesini, cilt sıcaklığını, arteriyel sertliği ölçebiliyor ve EKG çekebiliyor. Saatin öne çıkan en önemli özelliği ise Watch 4 Pro’daki 1 dakikada 7 noktadan yapabilen sağlık taramasını geliştirmesi. Yenilenen Health Glance 2.0 ile artık Uyku Nefes Farkındalığı’nın eklendiği 8 temel göstergeye sahip mini bir sağlık raporu alınabiliyor.

Daha birçok özelliği bulunan Huawei Watch 4 Pro Space Edition’ın detaylı incelemesi YouTube kanalımızda yayında.

İlginizi Çekebilir

TECNO’dan Mobil Fotoğrafçılara Özel Şık Bir Alternatif
Xiaomi'nin İlk Wear OS Tabanlı Akıllı Saati Elimizde!
1080p Oyun Monitörü Arayanlara Yüksek Hızlı F/P Ürünü
Bu Cihaz Tüm Mobil İnternet Sorunlarınızı Çözüyor
At Gibi Bilgisayar Olmuş!
Tuşlu Telefonlar Geri Dönüyor
Forum